קוואסדילות תפוחים וברי
קווסדילות תפוחים וברי עשויות להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. ו 6 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד גם כהר ד ' אובר ידידותי לתקציב. גשו לסופר וקנו בייקון, גבינת ברי, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתפוח סבתא סמית ' אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוח קל פריך עם גרנולה חמאת בוטנים + סוג גרנולה בגידה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. מתכונים דומים: קוואסדילות תפוחים וברי, אפל ברי קוואסדילות, ו קוואסדילות ברי תפוחים קרמל.
הוראות
מחממים מחבת גריל על אש בינונית - גבוהה. זורקים את פרוסות התפוחים עם 2 כפיות שמן זית ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד שהם מסומנים ורכים, 3 עד 4 דקות.
הניחו את הטורטיות על קרש חיתוך. מעל כל אחד רבע כל אחד מהתפוחים והברי בגריל בצד אחד, ואז מקפלים את הטורטיות לשניים לכיסוי המלית.
מחממים את 2 כפיות שמן הזית הנותרות במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. עובדים בקבוצות, מבשלים את הקזדילות עד להזהבה והגבינה נמסה, כ -2 דקות לכל צד. בינתיים מערבבים בקערה את החרדל וסירופ המייפל. פורסים כל קסדילה ל טריזים.
מזלפים את סירופ המייפל-חרדל ומעליהם את הבייקון.
יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר
מקסיקני עובד ממש טוב עם ריזלינג, רוזויט נוצץ ופינו נואר. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. מרתפי פורג ' קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג]()
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.