קוויאר בלוגה עדשים על בליני
אם יש לכם אבקת אפייה, מיונז טבעוני, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: קוויאר בלוגה עדשים על בליני, בליני תפוחי אדמה עם קוויאר, ו בליני קמח תירס עם מתכון קוויאר.
הוראות
הפוך את קוויאר בלוגה עדשים: לשטוף את העדשים ולשים אותם בסיר קטן עם המים. מביאים לרתיחה עדינה, מכסים ומבשלים כ -20 דקות, או עד שהעדשים רכות.
מסננים את העדשים המבושלים ומניחים אותם בקערה בינונית.
מוסיף את המלח, צלפים, ואת מי מלח caper.
מערבבים היטב ומקררים למשך מינימום של 2 שעות, ומקסימום של 2 ימים.
מערבבים את המיונז הטבעוני עם מיסו מיונז בקערה קטנה ומקררים עד הצורך.
הפוך את בליני: בקערה בינונית, לשלב את הקמחים ואבקת אפייה.
לטאטא את חלב nondairy וחמאה מומסת לתוך הקמח עד צורות הבלילה. תן לבלילה לנוח כמה דקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
להוסיף מעט חמאה למחבת או לרסס אותו עם ספריי בישול nonstick. כדי ליצור כל בלין, יוצקים קצת יותר מאשר כף הבלילה לתוך המחבת. אתה בדרך כלל יכול לבשל 4 עד 6 בליני בכל פעם. חכה עד פנקייק להתחיל להראות בועות אוויר על כל צמרות ואת תחתית הם חומים. הפוך את בליני מעל ומבשלים עד חום זהוב.
באמצעות גב כף, מורחים כמות קטנה של "שמנת" חמוץ טבעוני על כל בלין, מוסיפים כפית של קוויאר בלוגה עדשים, ומעל עם קמצוץ של עירית טחון.