קוויאר ורוטב כרישה
קוויאר ורוטב כרישה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קוויאר, שמנת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו קוויאר צ'ילי ליים טקסס (קוויאר קאובוי), סרטן סדוק עם רוטב קוויאר, ו ביצים עלומות על סלט שדה עם רוטב עגבניות וקוויאר (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס את החמאה במחבת רוטב בינוני.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 7 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת 2 כפות, על 4 דקות.
הסר את הרוטב מהחום ומערבבים את השמנת החמוצה ולאחר מכן את הקוויאר. מתבלים במיץ לימון ומלח ופלפל.
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן למרות שלב 1 עד 6 שעות מראש ונשמר בטמפרטורת החדר. תתחמם מחדש לפני שתסיים.
מגישים עם: סטייקים הליבוט מטוגנים או שלוקים, פילה mahimahi או tilefish; חזה עוף צלוי במחבת; תפוחי אדמה אפויים; פסטה טרייה; אספרגוס מאודה או ארטישוק