קוטג'ים לחג המולד
קוטג'ים לחג המולד היא מנה עיקרית המגישה מנה אחת. מנה אחת מכילה 4900 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -183 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם יש לכם ציפוי שוקולד, ציפוי וניל, סוכריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קרינגל חג המולד קראק (הקראק הטוב ביותר של חג המולד אי פעם!) , עוגיות סוכריות סוכריות חג המולד האלוהיות וחג המולד עם ברווז פקין .
הוראות
עבור גגות, שברו שישה קרקרים של גרהם לשניים, ויצרו 12 ריבועים. בעזרת סכין משוננת חותכים ארבעה ריבועים באלכסון לשניים ויוצרים שמונה משולשים.
חותכים חור קטן בפינת המאפה או שקית הניילון; הכנס קצה מאפה עגול מס' 4. ממלאים את השקית בציפוי שוקולד. ציפוי צינורות על הקצוות הקצרים של שני משולשים; לצרף שני ריבועים. חזור שלוש פעמים.
מניחים לעמוד עד להתייצבות, כשעה. פרוסט גגות עם ציפוי וניל ומקשטים בסוכריות כרצונך.
עבור קוטג'ים קצרים, שברו ארבעה קרקרים של גרהם לשניים, ויצרו שמונה ריבועים. מקטרים ציפוי שוקולד לאורך צד אחד של חזית הקוטג' והקיר הצדדי הסמוך.
הצב קירות בזווית ישרה זה לזה. חזור על החלק השני והצד האחורי. חזור על הקוטג' השני.
מניחים לעמוד עד להתייצבות.
עבור קוטג'ים גבוהים, באמצעות קרקרים שלמים, ציפוי שוקולד לאורך הצד הארוך של חזית הקוטג' והקיר הצדדי הסמוך.
הצב קירות בזווית ישרה זה לזה. חזור על החלק השני והצד האחורי. חזור על הקוטג' השני.
מניחים לעמוד עד להתייצבות.
חתוך דלתות מהקרקר שנותר. צרף גגות ודלתות לבקתות עם ציפוי שוקולד. מקשטים כרצונכם בסוכריות ושארית הציפוי.
מניחים לעמוד עד להתייצבות.