קוטור תפוחי קרמל
קוטור קרמל תפוחים לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 826 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.08 $ למנה. זה עובד היטב כקינוח. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש חמאה, אגוזי פקאן, שמנת כבדה ופיזורי ליל כל הקדושים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוחים אפויים טבעוניים עם קראמבל שיבולת שועל , עוף אפוי עם תפוחי קינמון ותפוחים מטוגנים בסוכר קינמון .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
שמים את הסוכר בסיר ומוסיפים את סירופ התירס והמלח. תערב את זה יפה. לשים על הכיריים על אש בינונית-גבוהה. הסוכר יתמוסס, יקבל יפה וצלול, ואז יתחיל לבעבע ולהזהיב.
בינתיים, תוקעים מקל אכילה במרכז כל תפוח.
לאחר שהקרמל יפה ושחום, מערבבים פנימה את החמאה. מכבים את האש.
מוסיפים את השמנת, אבל ממש זהירות כי היא משחררת הרבה אדים. (אני לובשת כפפת תנור כדי לערבב.) לאחר מכן מוסיפים את הווניל ומערבבים פנימה. קח קערה של קרח ומים, והניח קערת מתכת מעל. מגרדים את הקרמל לתוך קערת המתכת.
תנו לקרמל להתקרר מעט באמבט הקרח.
טובלים את התפוח בקערה, מצפים בקרמל. השתמש במרית גומי כדי לעזור בתהליך, במידת הצורך. לאחר מכן טובלים את התפוחים המצופים בתוספות לבחירתכם, מניחים בצלחת ונותנים להתקשות מעט.