קוטור תפוחי קרמל
קוטור קרמל תפוחים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 744 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, סירופ תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קוטור תפוחי קרמל, איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים, ו כתום, ליים וקוקוס קלוי-קוטור הוט.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לשים את הסוכר בסיר ולהוסיף את סירופ תירס ומלח. תערבבי אותו יפה. שים על הכיריים מעל חום בינוני גבוה. הסוכר יהיה להתמוסס, לקבל נחמד וברור, ולאחר מכן להתחיל מבעבע ולהפוך חום זהוב.
בינתיים, לתקוע צ ' ופסטיק דרך מרכז כל תפוח.
לאחר הקרמל הוא נחמד וחום, מערבבים בחמאה. כבה את החימום.
מוסיף את השמנת, אבל להיות ממש זהיר כי זה משחרר הרבה קיטור. (אני לובש כפפת תנור לבחוש.) לאחר מכן להוסיף את וניל ומערבבים. יש קערה של קרח ומים, ולשים קערת מתכת על גבי. לגרד את הקרמל לקערת המתכת.
תן לקרמל להתקרר קצת באמבט הקרח.
לטבול את התפוח בקערה, ציפוי עם הקרמל. השתמש מרית גומי כדי לעזור לתהליך, במידת הצורך. ואז לטבול את התפוחים המצופים לתוך התוספות על פי בחירתך, במקום על צלחת ולתת להקשיח קצת.