קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

קולוני מאונטיין צ'ילי

קולוני מאונטיין צ'ילי
מתכון קולוני הר צ'ילי מוכן בערך 6 שעות ו -25 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מתכון זה משמש 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 29 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 494 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם בצל, מים, גבינת צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 62%. ציון זה הוא מוצק. נסו רוח הרים, רוקי מאונטיין ס ' מור, ו עוגיות הרים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה משחימים את הבקר והנקניק בכף שמן 1; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים בשר ל -5 קו. סיר איטי. באותה מחבת מטגנים בצל ובצל ירוק בשמן שנותר עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מעבירים לסיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
בקערה קטנה, להמיס מרק במים. מערבבים פנימה את רסק העגבניות, אבקת הצ ' ילי, הסוכר החום, רוטב ווסטרשייר והתבלינים עד לקבלת תערובת אחידה; הוסף לבישול איטי. מערבבים פנימה עגבניות ושעועית. מכסים ומבשלים על גובה 6-8 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כָּתֵףכָּתֵף
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מגישים עם גבינה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברגרגרי בוליון בקרגרגרי בוליון בקר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק סינטה עליון בקר, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץסטייק סינטה עליון בקר, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף850דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פחיות כל) שעועית פינטו, שטוף סחוטפחיות כל) שעועית פינטו, שטוף סחוט33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון4קישורי נקניק איטלקיים, תרמילים הוסרו וחתכו לפרוסות בגודל 3/4 אינץקישורי נקניק איטלקיים, תרמילים הוסרו וחתכו לפרוסות בגודל 3/4 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום10שרימפס וורידיםגבינת צ'דר גרוסהגבינת צ'דר גרוסה1kgsפחיות כל אחד) עגבניות מבושלות, לחתוךפחיות כל אחד) עגבניות מבושלות, לחתוך170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רסק עגבניותרסק עגבניות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
צבע צהוב קש חיוור עם הדגשות ירוקות גלויות ובועות עדינות ואלגנטיות. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות עזים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים חתוכים. על החיך הוא טרי, חושף איזון נהדר של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתייה.