מתכון קולוני הר צ'ילי מוכן בערך 6 שעות ו -25 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מתכון זה משמש 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 29 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 494 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם בצל, מים, גבינת צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 62%. ציון זה הוא מוצק. נסו רוח הרים, רוקי מאונטיין ס ' מור, ו עוגיות הרים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת גדולה משחימים את הבקר והנקניק בכף שמן 1; מסננים.
בקערה קטנה, להמיס מרק במים. מערבבים פנימה את רסק העגבניות, אבקת הצ ' ילי, הסוכר החום, רוטב ווסטרשייר והתבלינים עד לקבלת תערובת אחידה; הוסף לבישול איטי. מערבבים פנימה עגבניות ושעועית. מכסים ומבשלים על גובה 6-8 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חבילת Milk Duds
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
צבע צהוב קש חיוור עם הדגשות ירוקות גלויות ובועות עדינות ואלגנטיות. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות עזים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים חתוכים. על החיך הוא טרי, חושף איזון נהדר של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתייה.