קולקאנון אירי ומרק עלי טימין
קולקאנון אירי ומרק עלה טימין יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יש מרק זה 120 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך מים, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Colcannon האירי, Colcannon האירי, ו Colcannon האירי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לכסות ולבשל 6 דקות.
מוסיפים מרק ו 2 כוסות מים; מביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה הוא מכרז.
שלב 3 כפות מים הנותרים 1 כף חמאה בתנור הולנדי גדול; להביא מבשלים.
מוסיפים כרוב ותימין. מכסים ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל.
מניחים חצי תערובת תפוחי אדמה בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת תפוחי אדמה נותרת.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה לתערובת כרוב; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מחומם היטב.