קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות25
ציון בריאות15
מגזין

קומלה מקורית מאמא

קומלה מקורית מאמא
קומלה מקורית מאמא עשויה להיות בדיוק ההתאמור שאתה מחפש. מתאים ל-25 מנות. תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון זה ללא מוצרי חלב מכיל 400 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. 89 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו קמח, תפוחי אדמה אדמדמים, בשר חזיר לא מעושן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . עם ציון של 73% , המנה הזו די טובה. הקיסר המקורי , מרטיני המקורי והיופי המקורי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את הבשר בסיר מרק גדול (בגודל 10 ליטר לפחות), ושופכים פנימה 16 עד 20 כוסות מים לכיסוי. מביאים את המים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים את הבשר עד לקבלת ציר עשיר, כשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסירים את הבשר ומקציפים כל קצף מהמרק. מערבבים 1 כפית מלח (או לפי הטעם) למרק, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה, והשתמשו בידיים רטובות מאוד כדי לערבב פנימה את הקמח לכל מטרה, קמח מלא, אבקת אפייה וכפית מלח כדי ליצור בצק דביק.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מביאים את ציר השינקן לרתיחה מלאה ומתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
מניחים קערת מים ליד הכיריים. בידיים רטובות מאוד, צובטים כ-2/3 כוס בצק, ומהדקים חתיכת בייקון למרכז הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מגלגלים את הבצק לכדור בקוטר של כ-2 1/2 סנטימטר, ומשחילים את הקומלה לתוך המרק הרותח לאורך דופן הסיר. אל תפיל אותם לאמצע המרק כדי להימנע מהתזת המרק החם. חוזרים על הפעולה עם הבצק שנותר, תוך שימוש בקערת המים כדי לשמור על הידיים רטובות מאוד, עד שכל הכופתאות הוספו למרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות, ולאחר מכן השתמשו בכף מחוררת או במרית כדי להרים בעדינות את כל הכופתאות התקועות מתחתית הסיר. מכסים שוב את הסיר ומבשלים את הכיסונים במשך כשעה. הם יצופו לראש המרק תוך כדי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מרימים בעדינות את הקומלה מהמרק בעזרת כף מחוררת ועורמים אותם בקערה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מפזרים מלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Papet del Mas Brut. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-13 דולר.
פאפט דל מאס ברוט
פאפט דל מאס ברוט
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פרי ופרחים. טעם לוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג מהיין.