קומלה מקורית מאמא
קומלה מקורית מאמא עשויה להיות בדיוק ההתאמור שאתה מחפש. מתאים ל-25 מנות. תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון זה ללא מוצרי חלב מכיל 400 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. 89 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו קמח, תפוחי אדמה אדמדמים, בשר חזיר לא מעושן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . עם ציון של 73% , המנה הזו די טובה. הקיסר המקורי , מרטיני המקורי והיופי המקורי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את הבשר בסיר מרק גדול (בגודל 10 ליטר לפחות), ושופכים פנימה 16 עד 20 כוסות מים לכיסוי. מביאים את המים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים את הבשר עד לקבלת ציר עשיר, כשעתיים.
מסירים את הבשר ומקציפים כל קצף מהמרק. מערבבים 1 כפית מלח (או לפי הטעם) למרק, במידת הצורך.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה, והשתמשו בידיים רטובות מאוד כדי לערבב פנימה את הקמח לכל מטרה, קמח מלא, אבקת אפייה וכפית מלח כדי ליצור בצק דביק.
מביאים את ציר השינקן לרתיחה מלאה ומתגלגלת.
מניחים קערת מים ליד הכיריים. בידיים רטובות מאוד, צובטים כ-2/3 כוס בצק, ומהדקים חתיכת בייקון למרכז הבצק.
מגלגלים את הבצק לכדור בקוטר של כ-2 1/2 סנטימטר, ומשחילים את הקומלה לתוך המרק הרותח לאורך דופן הסיר. אל תפיל אותם לאמצע המרק כדי להימנע מהתזת המרק החם. חוזרים על הפעולה עם הבצק שנותר, תוך שימוש בקערת המים כדי לשמור על הידיים רטובות מאוד, עד שכל הכופתאות הוספו למרק.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות, ולאחר מכן השתמשו בכף מחוררת או במרית כדי להרים בעדינות את כל הכופתאות התקועות מתחתית הסיר. מכסים שוב את הסיר ומבשלים את הכיסונים במשך כשעה. הם יצופו לראש המרק תוך כדי בישול.
מרימים בעדינות את הקומלה מהמרק בעזרת כף מחוררת ועורמים אותם בקערה להגשה.
מפזרים מלח ופלפל לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Papet del Mas Brut. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-13 דולר.
פאפט דל מאס ברוט
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פרי ופרחים. טעם לוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג מהיין.