קומפוטה דה פרוטס (לפתן פירות חורף)
והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. אם $1.46 למנה נופל בתקציב שלך, Compota de Frutas (Compote פירות החורף) יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, יין, שזיפים מיובשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו 10 דקות קומפוט פירות החורף, קומפוט אפוי של פירות החורף, ו קומפוט פירות חורף - ללא תוספת סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 5 החומרים הראשונים בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה. תניח בצד.
מערבבים יין לבן, מים, סוכר, וקליפות בסיר בינוני, ערבוב היטב; מביאים לרתיחה.
מוסיפים תערובת פירות יבשה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תפוח; מכסים ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף אגס; לכסות ולבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות.