קונכיות אפויות וברוקולי עם נקניק וכרובית גבינה-שמנת
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קונכיות אפויות וברוקולי עם נקניק וכרובית גביני-שמנת, קונכיות אפויות גבינה וברוקולי, ו פסטאן אפוי וברוקולי עם נקניק וכרובית גבינה-שמנת (מתכונים דומים).
מרכיבים
1חבורה בינונית
ברוקולי, גזוז וחותך לפרחים (5 כוסות)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כרובית ראש קטנה, cored וקצוץ6שרימפס וורידים
מלח גס ופלפל שחור טחון טרי4חתיכות טופי הית' בר
קמח לכל מטרה6
שיני שום, קצוצות בערך0חתיכות טופי הית' בר
אגוז מוסקט מגורד טרי1אוראו ממולאים כפולים
שמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
לחם מחיטה מלאה קלוי (פירורי לחם יפניים), להגשה (אופציונלי)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
קונכיות פסטה multigrain4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת אוז פקורינו, מגוררת41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
בצלצלי שאלוט, קצוצים בערך9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חלב דל שומן113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
חזיר מעושן פרוס, קצוץ