קונכיות מאפה גבינת שמנת
קונכיות מאפה גבינת שמנת הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, גבינת שמנת, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו קרם וניל בקונכיות מאפה, קונכיות מאפה ממולאות בקרם פינאטטי, ו Pâte à Choux Shells (קונכיות מאפה צרפתי) (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף קמח לתערובת חמאה, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב. צורה בצק לתוך כדורים 72 (3/4 אינץ'), ומניחים על תבנית אפייה; מכסים ומקררים 1 שעה.
מניחים כדורי בצק בכוסות של מחבתות מאפין מיניאטורי משומן קלות; לחץ על הבצק לחלק העליון של כוסות, ויוצרים פגזים.
אופים ב 400 במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט, מגניב לחלוטין (כ 15 דקות).
פגזי מאפה אפויים עשויים להיות מורכבים עד 1 חודש קדימה וקפואים במיכל אטום. הפשרה בטמפרטורת החדר לפני המילוי.