קונפי הודו עם שמן זית
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? קונפי הודו עם שמן זית יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 1199 קלוריות, 190 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותרימו מספיק כדי לכסות לגמרי את הבשר, השום, המלח הכשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, קונפי ברווז עלומה שמן זית, ו ביצים ממולאות עם טונה קונפי, זיתים, עגבניות ושמן זית.
הוראות
בקערה גדולה של ערבוב לא מגיב, לזרוק את חלקי טורקיה עם מלח, פלפל, ובצל. מכסים היטב ומקררים בין לילה, עד עשרים וארבע שעות.
למחרת, לשטוף את טורקיה תחת מים זורמים קרים ומניחים את כל החלקים בסיר ברזל יצוק בינוני או אמייל. נסה להתאים את החלקים בשכבה אחת.
יוצקים על השמן ולוודא כי כל החלקים מכוסים. הגדר את הסיר על חום מאוד ומבשלים עד השמן מגיע לרתיחה, על 30 דקות. הפעל את החום למטה עוד יותר ולהמשיך להתבשל על חום נמוך מאוד על הכיריים במשך 2.5 עד 3 שעות, עד טורקיה הוא רך. היזהר כי השמן מגיע לרתיחה נמרצת יותר. חלקי טורקיה צריך להיות חיוור ורך.
כאשר חלקים מבושלים, לכבות את החום ולתת את חלקי טורקיה ואת השמן להתקרר בסיר. כאשר מגניב מספיק, לכסות את הסיר ולהעביר אותו למקרר. ודא החלקים מכוסים לחלוטין על ידי השמן—אם לא, לשפוך על יותר שמן זית עד שהכל שקוע. הבשר יחזיק במקרר במשך כמה שבועות.