קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

קונפי שעועית לבנה עם עגבנייה צלויה ואורצ'ייט פגיולי אל' אוצ'לטו

קונפי שעועית לבנה עם עגבנייה צלויה ואורצ'ייט פגיולי אל' אוצ'לטו
קונפי של שעועית לבנה עם עגבניה קלויה ואורצ'ייט פגיולי אל' אוצ'לטו הוא טבעוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 366 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, פלפל, מלח ים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. עם כפית ציון 75%, המנה הזו די טובה. נסו בקלה קלויה עם שעועית לבנה, קומפוט עגבניות ושמן כמהין, בקלה קלויה עם שעועית לבנה, עגבנייה ושמן כמהין מתכון, ו מרק עגבניות עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית בסיר ומוסיפים מים קרים לכיסוי בגודל 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מכסים ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו לעמוד במשך שעה 1, ולאחר מכן לנקז.
3
מחזירים את השעועית לסיר יחד עם הבצל, הסלרי, הגזר ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
להוסיף מים כדי לכסות על ידי 2 סנטימטרים. מביאים לאט לרתיחה על אש בינונית-נמוכה. (אם מחממים אותם מהר מדי, העורות עלולים להישבר.) התאימו את האש לשמירה על רתיחה חשופה ובשלו, ללא כיסוי, עד שהשעועית כמעט רכה, 20 דקות או יותר, תלוי בגיל השעועית.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוסיפים מלח, לפי הטעם, וממשיכים לבשל עד שהשעועית רכה אך לא רטובה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מסירים מהאש ומניחים להתקרר בנוזל. (אתה יכול להכין את השעועית עד לנקודה זו 1 עד 2 ימים קדימה; מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מסננים את השעועית וזורקים את הירקות אך שומרים את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
9
בתבנית קדירה שחוממה מראש שיכולה לעבור מהכיריים לתנור, יוצקים פנימה 1/4 כוס שמן זית, מוסיפים שיני שום ומניחים להתקרמל, בערך 1 עד 2 דקות. מערבבים פנימה מחית עגבניות, מבשלים כ -10 שניות ואז מוסיפים שעועית ונוזל שעועית לבנה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מפזרים למעלה עם עגבניות שרי, טימין, פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום, 1 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
אופים, ללא כיסוי, במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 15 עד 20 דקות, ואז מערבבים פנימה את יתרת 1 כף שמן הזית, טועמים לתיבול ומגישים מעל פסטה אורצ ' יטה.
מרכיבים שתצטרך
OrecchietteOrecchiette
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית קנליני מיובשת או שעועית לבנה גדולה אחרתשעועית קנליני מיובשת או שעועית לבנה גדולה אחרת1גזר, לרבעיםגזר, לרבעים1צלעצלע סלרי, לרבעיםצלע סלרי, לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות שרי, חצויעגבניות שרי, חצוי2בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה אורצ'יטה חמה ומבושלתפסטה אורצ'יטה חמה ומבושלת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים12ציפורןשום, קלופים ומעוכים קלותשום, קלופים ומעוכים קלות2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1 כף לסיוםשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1 כף לסיום1בצל, קלופים ורבעיםבצל, קלופים ורבעים0(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים, עדיף מלח אפורמלח ים, עדיף מלח אפור1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר