קוסקוס בוטנים מרוקאי עם אפונה
גשו לסופר וקנו את הפלפל, הקוסקוס, חמאת בוטנים עם תוספת פריכה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קוסקוס בוטנים מרוקאי עם אפונה, קוסקוס מרוקאי עם ירקות קלויים, אפונים ושקדים, ו קוסקוס מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר 2 1/2 או 3 ליטר מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, פלפל ושום. מבשלים רק עד הבצל הוא שקוף.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. להקציף בחמאת בוטנים וכמון. להתמזג היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים אפונה ומביאים לרתיחה. מערבבים בקוסקוס וחוזרים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. הסר מהחום. לכסות ולתת לשבת על 5 דקות או עד הנוזל נספג. מוך עם מזלג; לשרת באופן מיידי.