קוסקוס ירקות (קוסקוס Aux Légumes) הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 827 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אפונה, צ'ילי, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: קוסקוס בצבע ורוד (קוסקוס ישראלי עם סלק ואגוזי מלך), דגים עם סלט קוסקוס מתכון (אומגה 3 וקוסקוס), ו קוסקוס שבע ירקות.
הוראות
1
כדי להפוך את האריסה, במכתש, למחוץ את הצ ' ילי, כולל הזרעים שלהם, לחתיכות בסדר עם עלי.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את השום, כמון, מלח 2 Tbs. של שמן הזית. המשך למחוץ עד צורות הדבק. בהדרגה לעבוד בשמן זית הנותרים כדי ליצור רוטב בינוני עבה. (זה יכול להיעשות גם בבלנדר.) הגדר aside.To הכן את הירקות, במחבת עמוקה, כבדה או מחבת מטוגנת על אש בינונית, לשלב את החמאה ושמן זית. כאשר קצף החמאה, מוסיפים את הבצל ואת השום ואת השום עד שקוף, 2 עד 3 דקות. מערבבים בצ ' ילי, כורכום, כמון, טימין, מלח, פלפל וזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, הכרובית והגזר והופכים אותם בעדינות בתערובת החמאה למשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את המרק ומערבבים במשך 1 עד 2 דקות. מכסים בחוזקה, להפחית את החום נמוך ומבשלים עד תפוחי האדמה הם כמעט מכרז כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את האפונה, מכסים ומבשלים עד האפונה ותפוחי האדמה רכים, 5 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום ולשמור covered.To הכן את הקוסקוס, בקערה גדולה, לשלב את המים הרותחים, קוסקוס, חמאה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
7
בואו לעמוד עד שהמים נספגים, כ -10 דקות. הפוך את הקוסקוס למסננת עדינה ולחץ בעדינות עם גב כף כדי להסיר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
8
העברה לקערה, באמצעות מזלג או קצות האצבעות שלך, בעדינות fluff את הקוסקוס כדי להפריד את הדגנים.ממש לפני ההגשה, כף 1 עד 2 Tbs. של מרק חם מן הירקות לתוך האריסה ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
9
העברה למנה קטנה bowl.To מגישים, למלא את הקוסקוס לתוך קערת הגשה, כפית קצת מרק כמה ירקות על זה ומפזרים קצת מנטה, עירית טרגון. ללוות עם שאר הירקות והמרק, קערת אריסה ועשבי תיבול טריים הנותרים לסועדים להוסיף לפי הצורך.