קוסקוס ישראלי עם תפוחים, חמוציות ועשבי תיבול
קוסקוס ישראלי עם תפוחים, חמוציות ועשבי תיבול דורש בסביבה 35 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 512 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. חג המולד יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2072 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שמן זית, פלפל, חמוציות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 75%. מתכונים דומים: קוסקוס ישראלי עם תפוחים, חמוציות ועשבי תיבול, קוסקוס בצבע ורוד (קוסקוס ישראלי עם סלק ואגוזי מלך), ו עוף וקוסקוס ישראלי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לקוסקוס: בסיר בינוני מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הקוסקוס ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להשחמה קלה וארומטית, כ -3 עד 5 דקות.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 עד 12 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מעבירים את הקוסקוס המבושל לקערה גדולה ומניחים בצד להתקרר.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הרוזמרין, הטימין, התפוח, החמוציות המיובשות והשקדים.
לוויניגרט: בקערה קטנה שלבו את החומץ, סירופ המייפל, המלח והפלפל.
מקציפים פנימה את שמן הזית לתערובת אחידה.
יוצקים את הוויניגרט על הקוסקוס וזורקים לציפוי אחיד.