תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קוסקוס עם מחית בטטה וצ'יפס כרוב. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קוסקוס ישראלי, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בטטה וקייל קוסקוס, פירה כרובית וקוויאר על צ'יפס קלוברליף, ו כרוב ופרה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם מראש עד 149°. לכסות גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. בקערה גדולה, לזרוק יחד את כרוב, 1 כף שמן זית, וגרידת לימון. מתבלים לפי הטעם במלח. מסדרים כרוב על תבנית אפייה ומעבירים לתנור. מבשלים 10 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבת. מבשלים עד פריך אבל לא השחמה, 10 עד 12 דקות יותר. כאשר נעשה, להעביר שבבי כרוב למתלה תיל כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שבבי כרוב
כסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כרוב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות