קופסאות שוקולד עם מוס פטל
קופסאות שוקולד עם מוס פטל עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1198 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 75 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. לך לחנות ותביא מים, מים, פטל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוגת מוס שוקולד-פטל, מוס שוקולד פטל, ו שוקולד מריר, עוגת פטל והמוס שוקולד-ג'ינג'ר שלה.
הוראות
ציפוי ממתקי מיקרוגל בקערת זכוכית גבוה 1 1/2 עד 2 דקות או עד נמס, ערבוב כל 30 שניות.
מניחים 1 מנטה דקה על פיסת נייר שעווה. לטבול קצה של מנטה אחרת לתוך שוקולד נמס; לדבוק קצה טבול לצד הסמוך של מנטה הראשון. החזק במקום 5 עד 6 שניות להגדרה. חזור עם שני הצדדים הנותרים של התיבה.
מניחים 1 מנטה דקה על נייר שעווה; קצוות מברשת עם שוקולד נמס.
מניחים תיבת מעל כיכר מנטה; להחזיק במקום 5 עד 6 שניות להגדרה. חזור עם סוכריות מנטה דקות שנותרו ושוקולד נמס. תניח בצד.
תהליך 1 חבילת פטל וסוכר בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה, באמצעות החלק האחורי של כף לסחוט מיץ. להשליך עיסה וזרעים.
מפזרים ג ' לטין מעל 3 כפות מים קרים; מערבבים ולתת לעמוד 1 דקה.
מוסיפים 3 כפות מים רותחים; מערבבים עד מתמוסס ג ' לטין. מערבבים במיץ לימון. מערבבים לתוך תערובת פטל; צמרמורת עד עקביות של ביצה ללא הפסד לבן. מקפלים קצפת; צמרמורת 2 עד 3 שעות או עד שנקבע.
כף מתמלאת באופן שווה בקופסאות שוקולד. למעלה כל קופסה עם ריבוע שוקולד אחד, משאיר פתוח חלקית.
מגישים עם פטל שנותר, ומקשטים,אם תרצה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו לאחר שמונה סוכריות מנטה דקות.