קופצני קולה מעושן
קופצני קולה מעושן נטול גלוטן, וללא לקטוז משקאות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. אם יש לך בשר בקר, דבש, קולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פולו א לה קוקה קולה (עוף מטוגן עם משקה קולה), עוגת שוקולד קולה עם ציפוי קולה, ו בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את הקולה, רוטב סויה, חומץ, דבש ומלח 1 כף לרתיחה בסיר על חום בינוני. לבשל, ערבוב, עד מופחת 1 כוס, על 12 דקות.
הסר מן החום ומערבבים את הצ ' יפוטלים, פפריקה ואבקת בצל; תן מגניב לחלוטין.
לקצץ את השומן העודף מן הבשר לחתוך בזווית לרצועות בעובי 1/4 אינץ'.
שלב את רצועות תערובת קולה בשקית פלסטיק resealable ולנער את המעיל. לחץ על האוויר מתוך התיק, לאטום ולתת לרבד במקרר לפחות 24 שעות ועד 3 ימים.
מניחים מתלה במרכז התנור; בשורה התחתונה של התנור עם רדיד.
מסננים את הבשר, משליכים את המרינדה. לתקוע קיסם דרך הסוף של כל רצועת בשר. החל בחלק האחורי של התנור ועובד קדימה, לארגן כל פיסת בשר בין הסורגים של מדף התנור כך קיסמים לנוח על הסורגים והבשר מתנדנד מתחת (אל תתנו לבשר לגעת המתלה). לחלופין, לבשל את הבשר במייבש על פי הוראות היצרן.
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
אופים עד קופצני יבש אבל עדיין bendable, 2 עד 3 שעות. בזהירות להסיר מהתנור ולהסיר את הקיסמים.
בואו להתקרר לחלוטין. להכניס למקרר במיכל אטום עד 2 שבועות.