זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קוצצים סלט עם תירס, אפונה הצמד, בייקון, צדפות מפרץ עם אפונה הצמד ובייקון, ו סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את ויניגרט חרדל, לשלב את החומץ, מיץ לימון, חרדל, ושום בקערה. בהדרגה לטאטא בשמן עד emulsified. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
ויניגרט
חרדל
חומץ
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את הבייקון עד פריך ומתנקזים על מגבות נייר, משליכים את השומן. קוצצים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
3
להביא סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה ולהגדיר קערה של מי קרח. הגדר מסננת מלאה אפונה הצמד לתוך הסיר ומבשלים דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
מים
אפונה הצמד סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
קערה
4
הסר את אפונה הצמד ומיד לצלול אותם לתוך קערת מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מים
אפונה הצמד סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
שים את התירס במסננת ולשים אותו בסיר של מים רותחים לדקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
מים
תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
6
הסר את התירס ולצלול אותו לתוך מי הקרח עם האפונה.
מרכיבים שתצטרך
מים
תירס
אפונה
7
מסננים את התירס והאפונה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תירס
אפונה
8
קוצצים את עלי הרומיין ומניחים אותם בקערה גדולה. אתה צריך על 4 כוסות קצוץ עלים.
מרכיבים שתצטרך
רומיין
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מוסיפים את האפונה, תירס, מלפפון, גזר, פלפל אדום, צנוניות, בצל ירוק, עגבניות, בזיליקום לקערה, ואז לזרוק עם מספיק ויניגרט כדי מעיל הכל בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
פלפל אדום
בצל ירוק
מלפפון
צנון
עגבנייה
גזר
באזיל!
תירס
אפונה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מוסיפים את הפרמזן, זורקים שוב, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פרמזן
11
תלולית את הסלט על מגש גדול ומפזרים את הבייקון מעל.