קוצצים סלט עם תירס, אפונה הצמד, בייקון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קוצצים סלט עם תירס, אפונה הצמד, בייקון, צדפות מפרץ עם אפונה הצמד ובייקון, ו סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את ויניגרט חרדל, לשלב את החומץ, מיץ לימון, חרדל, ושום בקערה. בהדרגה לטאטא בשמן עד emulsified. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את הבייקון עד פריך ומתנקזים על מגבות נייר, משליכים את השומן. קוצצים את הבייקון ומניחים בצד.
להביא סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה ולהגדיר קערה של מי קרח. הגדר מסננת מלאה אפונה הצמד לתוך הסיר ומבשלים דקה או שתיים.
הסר את אפונה הצמד ומיד לצלול אותם לתוך קערת מי קרח.
שים את התירס במסננת ולשים אותו בסיר של מים רותחים לדקה או שתיים.
הסר את התירס ולצלול אותו לתוך מי הקרח עם האפונה.
מסננים את התירס והאפונה ומניחים בצד.
קוצצים את עלי הרומיין ומניחים אותם בקערה גדולה. אתה צריך על 4 כוסות קצוץ עלים.
מוסיפים את האפונה, תירס, מלפפון, גזר, פלפל אדום, צנוניות, בצל ירוק, עגבניות, בזיליקום לקערה, ואז לזרוק עם מספיק ויניגרט כדי מעיל הכל בקלילות.
מוסיפים את הפרמזן, זורקים שוב, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
תלולית את הסלט על מגש גדול ומפזרים את הבייקון מעל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;