קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קוקוס, סירופ וליים טארט

קוקוס, סירופ וליים טארט
אם יש לך קוקוס מוקרם, קוקוס מיובש, טריקל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טוסט צרפתי מצופה קוקוס עם סירופ ליים, פנקייק חלב קוקוס עם סירופ מייפל ליים, ו טארט קוקוס ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את המאפה (זה הכי קל במעבד מזון). מגרגר את הקמח, סוכרים וקמצוץ מלח ים לכמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
תוסיף את החמאה. תשפוך עוד כמה שניות עד שהתערובת תיראה כמו פירורי לחם גסים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
לטאטא את חלמון הביצה עם 2 כפות מים קרים כקרח בקערה קטנה, ואז לשפוך לתוך תערובת הקמח. Whizz עד המאפה שנאסף בכדור סביב ציר, ולאחר מכן להסיר אותו ולחץ לתוך דיסק שומן. לעטוף את המאפה בסרט נצמד ולהשאיר לנוח במקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
החזירו את המאפה לטמפרטורת החדר הקרירה וגלגלו אותו דק על משטח משוריין היטב. זה קצר מאוד ומתפורר, אז לעבוד אותו במהירות על משטח קר תיקון כל דמעות באמצעות קצת קמח dabbled עם מברשת מאפה רטוב. קו רופף תחתית פח 25-26cm x 4cm טארט, אז זה קצת גאה של הפח. תירגע לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
5
מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. קו המאפה עם לסכל, ולאחר מכן לשפוך שעועית קרמית או מיובשת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים במשך 12-14 דקות, להסיר את נייר הכסף ואת השעועית ומבשלים במשך 5 דקות נוספות או עד המאפה הוא כבר לא גלם למראה, אבל נשאר unoloured.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הסר מהתנור והניח בצד אחד בזמן שאתה מקבל את המילוי מוכן.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
שים את הקוקוס מוקרם בקערה חסינת חום ולהוסיף 150ml / ליטר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מוקרםקוקוס מוקרם
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
להקציף עד הקוקוס מומס, ואז להשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
שים את שאר החומרים, למעט קרם כפול, לתוך מעבד מזון וויז לשלב. (ניתן לשקול את הסירופ והדק יחד וקל יותר לשפוך אם הפחיות כבר התחממו קודם. השתמשו במרית פלסטיק כדי לגרד כל פירור אחרון למעבד.)
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
מוסיף את הקוקוס מקורר מוקרם וקרם כפול וwizz שוב.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מוקרםקוקוס מוקרם
קרם כפולקרם כפול
12
מחממים התנור ל 170c/גז 3 / מאוורר 150C.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
שים את הפח על תבנית אפייה כבדה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
יוצקים את המילוי כדי להגיע לחלק העליון של המאפה - זה לא עולה הרבה אז זה לא יעלה על גדותיו.
15
אופים במשך 40-50 דקות, או עד הטארט הוא זהב ולהגדיר. השאירו להתקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה חמה או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
מגישים מאובקים עם סוכר הדובדבן, עם קנקן של קרם frache או קרם כפול לצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.