קוקוס, סירופ וליים טארט
אם יש לך קוקוס מוקרם, קוקוס מיובש, טריקל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טוסט צרפתי מצופה קוקוס עם סירופ ליים, פנקייק חלב קוקוס עם סירופ מייפל ליים, ו טארט קוקוס ליים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את המאפה (זה הכי קל במעבד מזון). מגרגר את הקמח, סוכרים וקמצוץ מלח ים לכמה שניות.
תוסיף את החמאה. תשפוך עוד כמה שניות עד שהתערובת תיראה כמו פירורי לחם גסים.
לטאטא את חלמון הביצה עם 2 כפות מים קרים כקרח בקערה קטנה, ואז לשפוך לתוך תערובת הקמח. Whizz עד המאפה שנאסף בכדור סביב ציר, ולאחר מכן להסיר אותו ולחץ לתוך דיסק שומן. לעטוף את המאפה בסרט נצמד ולהשאיר לנוח במקרר לפחות 30 דקות.
החזירו את המאפה לטמפרטורת החדר הקרירה וגלגלו אותו דק על משטח משוריין היטב. זה קצר מאוד ומתפורר, אז לעבוד אותו במהירות על משטח קר תיקון כל דמעות באמצעות קצת קמח dabbled עם מברשת מאפה רטוב. קו רופף תחתית פח 25-26cm x 4cm טארט, אז זה קצת גאה של הפח. תירגע לפחות 30 דקות.
מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. קו המאפה עם לסכל, ולאחר מכן לשפוך שעועית קרמית או מיובשת.
אופים במשך 12-14 דקות, להסיר את נייר הכסף ואת השעועית ומבשלים במשך 5 דקות נוספות או עד המאפה הוא כבר לא גלם למראה, אבל נשאר unoloured.
הסר מהתנור והניח בצד אחד בזמן שאתה מקבל את המילוי מוכן.
שים את הקוקוס מוקרם בקערה חסינת חום ולהוסיף 150ml / ליטר של מים רותחים.
להקציף עד הקוקוס מומס, ואז להשאיר להתקרר.
שים את שאר החומרים, למעט קרם כפול, לתוך מעבד מזון וויז לשלב. (ניתן לשקול את הסירופ והדק יחד וקל יותר לשפוך אם הפחיות כבר התחממו קודם. השתמשו במרית פלסטיק כדי לגרד כל פירור אחרון למעבד.)
מוסיף את הקוקוס מקורר מוקרם וקרם כפול וwizz שוב.
מחממים התנור ל 170c/גז 3 / מאוורר 150C.
שים את הפח על תבנית אפייה כבדה.
יוצקים את המילוי כדי להגיע לחלק העליון של המאפה - זה לא עולה הרבה אז זה לא יעלה על גדותיו.
אופים במשך 40-50 דקות, או עד הטארט הוא זהב ולהגדיר. השאירו להתקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה חמה או בטמפרטורת החדר.
מגישים מאובקים עם סוכר הדובדבן, עם קנקן של קרם frache או קרם כפול לצד.