קוקטייל תפוחים פריך מבית קפה יוניון סקוור
אם יש לך ברנדי תפוחים 100 הוכחה של ליירד, מיץ מ 1 לימון, סודה קלאב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו יוניון סקוור קפה עוף מטוגן, פירה של "יוניון סקוור קפה" עם שאלוט פריכים, ו קוקטייל סוכריות קינמון {מיני Pousse Cafe} (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ¼ כוס תרמילי הל בצנצנת resealable. למחוץ עם כף עץ כדי לפצח כמחצית התרמילים (זה יכול להיעשות גם מרגמה ועלי.) למעלה עם 1 כוס ויסקי, לנער, להשרות במשך 1 1/2 שעות בטמפרטורת החדר. מסננים דרך מסננת רשת בסדר, מוצקים discard, מחדש בקבוק ויסקי.
כדי להפוך את הקוקטייל: למלא שייקר קוקטייל עם קרח.
מוסיפים ברנדי תפוחים, ויסקי עם הל, מיץ לימון וסירופ דבש. לנער עד מקורר היטב, כ -15 שניות.
מסננים לתוך כוס גבוהה מלא קרח. למעלה עם סודה ומקשטים עם לימון טוויסט.