קור א-לה קרם מלוח
Coeur מלוח à La Crème עשוי להיות רק המתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. גשו לסופר וקנו מים, בצל, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: Coeur מלוח לה קרם, Coeur à la Crème, ו Coeur שוקולד à la crème.
הוראות
מניחים מסננת במדד זכוכית 2 ליטר או קערה. מסננת קו עם 4 שכבות של cheesecloth, לתת cheesecloth לתלות על קצה מסננת. כפית את היוגורט למסננת. מכסים בחופשיות בניילון נצמד; מקררים 12 שעות. כפית סחטה יוגורט לתוך קערה, ולהניח בצד; להשליך cheesecloth ונוזל.
להרטיב עוד 3 שכבות של cheesecloth ביין; לסחוט עודפי יין מ cheesecloth עד בקושי לח, הזמנת 2 כפות יין. קו 4 כוסות עובש ג ' לטין או מחבת עוגה בצורת לב עם גזה לחה, לתת cheesecloth לתלות על קצה עובש, ולהניח בצד.
שלב שמורות 2 כפות יין, בצל מגורר, גבינות שמנת, רוטב סלט לערבב בקערה גדולה; להכות במהירות נמוכה של מערבל עד חלקה. מערבבים ביוגורט סחוט; להפריש.
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין.
הסר מהחום; תן להתקרר מעט. מערבבים 2 כפות תערובת יוגורט לתערובת ג ' לטין עם מקציף חוט.
מוסיפים תערובת ג ' לטין לתערובת היוגורט הנותרת, מערבבים היטב.
תערובת יוגורט כפית לתוך עובש מוכן. מקפלים cheesecloth מעל תערובת יוגורט, ולהתקרר עד 24 שעות (תערובת תקבל מרקם גומי אם צונן יותר מ 24 שעות).
כדי לשרת, לפרוס cheesecloth, ולהפוך עובש על צלחת הגשה; להשליך cheesecloth.
מקשטים עם עשבי תיבול טריים, אם תרצה.
מגישים עם lahvosh בצורת לב או קרקרים פשוטים.