קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

קורדיאל שוקולד דובדבן

קורדיאל שוקולד דובדבן
שוקולד דובדבן Cordials יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. 427 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לכי לחנות וקחי שוקולד מריר, סוכר מגורען, נוזל מצנצנת דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות דובדבן מצופות שוקולד, סוכריות דובדבן מצופות שוקולד של פטסי, ו Cordials דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים דובדבנים בקערה קטנה עם ליקר. לכסות ולנוח לילה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים דובדבנים על מגבת נייר מרופדת מחבת לייבוש, עומד כל דובדבן זקוף. בסיר קטן, לשלב סוכר, מים, מיץ דובדבנים, וסירופ תירס קל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב להמיס סוכר. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, להפסיק לערבב ולהמשיך לבשל עד מתערובת רושם 240 ° F על מדחום קריאה מיידית, מדי פעם צחצוח קצה מחבת עם מים כדי לפזר גבישים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
דַק-דַק-
3
יוצקים סירופ סוכר על לוח שיש גדול או גיליון אפייה מעוטר על מגבת, ולתת מגניב עד בקושי חם, על 25 דקות. באמצעות מגרד ספסל, לגרד סירופ למעלה ושוב עצמו. המשך תנועה זו תוך העברת מסה של סירופ מעובה הלוך ושוב על פני מחבת. סירופ יתחיל להתעבות כפי שהוא מתקרר. השתמש מרית אופסט כדי לגרד סירופ מן מגרד הספסל. המשך לעבוד פונדנט עד התערובת מתחילה להפוך שקוף אטום, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מגרד בצקמגרד בצק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
4
המשך לעבוד תערובת הלוך ושוב על פני שיש עד שהוא מתחיל להתעבות במידה ניכרת, עד לנקודה של להיות משחה עבה, כ 15 דקות יותר.
5
העברת פונדנט לסיר קטן ולהגדיר על אש נמוכה, ערבוב עד פשוט נמס.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר מהחום.
7
גיליון אפייה קו עם נייר קלף ולהניח בצד. מחזיק דובדבן על ידי גזע, לטבול פונדנט מעיל, ולהגדיר על כבשים מוכן. Remelt fondant אם זה מתעבה לפני דובדבנים הם סיימו להיות טבל.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
בואו fondant יבש על דובדבנים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי. ערבוב בעדינות, חום עד כמחצית שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
10
הסר קערה מחום ולהמשיך לערבב שוקולד עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
אחד אחד, דובדבנים מצופים בטבילה בשוקולד, מכסים לחלוטין ולאחר מכן מאפשרים עודף שוקולד לטפטף מן הדובדבן. החזירו כל דובדבן לקלף מצופה שיטפן. להירגע לפחות 48 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים