קורדיאל שוקולד דובדבן
שוקולד דובדבן Cordials יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. 427 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לכי לחנות וקחי שוקולד מריר, סוכר מגורען, נוזל מצנצנת דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות דובדבן מצופות שוקולד, סוכריות דובדבן מצופות שוקולד של פטסי, ו Cordials דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דובדבנים בקערה קטנה עם ליקר. לכסות ולנוח לילה, ערבוב מדי פעם.
מניחים דובדבנים על מגבת נייר מרופדת מחבת לייבוש, עומד כל דובדבן זקוף. בסיר קטן, לשלב סוכר, מים, מיץ דובדבנים, וסירופ תירס קל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב להמיס סוכר. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, להפסיק לערבב ולהמשיך לבשל עד מתערובת רושם 240 ° F על מדחום קריאה מיידית, מדי פעם צחצוח קצה מחבת עם מים כדי לפזר גבישים.
יוצקים סירופ סוכר על לוח שיש גדול או גיליון אפייה מעוטר על מגבת, ולתת מגניב עד בקושי חם, על 25 דקות. באמצעות מגרד ספסל, לגרד סירופ למעלה ושוב עצמו. המשך תנועה זו תוך העברת מסה של סירופ מעובה הלוך ושוב על פני מחבת. סירופ יתחיל להתעבות כפי שהוא מתקרר. השתמש מרית אופסט כדי לגרד סירופ מן מגרד הספסל. המשך לעבוד פונדנט עד התערובת מתחילה להפוך שקוף אטום, כ 15 דקות.
המשך לעבוד תערובת הלוך ושוב על פני שיש עד שהוא מתחיל להתעבות במידה ניכרת, עד לנקודה של להיות משחה עבה, כ 15 דקות יותר.
העברת פונדנט לסיר קטן ולהגדיר על אש נמוכה, ערבוב עד פשוט נמס.
גיליון אפייה קו עם נייר קלף ולהניח בצד. מחזיק דובדבן על ידי גזע, לטבול פונדנט מעיל, ולהגדיר על כבשים מוכן. Remelt fondant אם זה מתעבה לפני דובדבנים הם סיימו להיות טבל.
בואו fondant יבש על דובדבנים, על 10 דקות.
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי. ערבוב בעדינות, חום עד כמחצית שוקולד נמס.
הסר קערה מחום ולהמשיך לערבב שוקולד עד נמס לחלוטין.
אחד אחד, דובדבנים מצופים בטבילה בשוקולד, מכסים לחלוטין ולאחר מכן מאפשרים עודף שוקולד לטפטף מן הדובדבן. החזירו כל דובדבן לקלף מצופה שיטפן. להירגע לפחות 48 שעות לפני ההגשה.