קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

קורדיאל שוקולד דובדבן

קורדיאל שוקולד דובדבן
שוקולד דובדבן Cordials יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. 427 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לכי לחנות וקחי שוקולד מריר, סוכר מגורען, נוזל מצנצנת דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות דובדבן מצופות שוקולד, סוכריות דובדבן מצופות שוקולד של פטסי, ו Cordials דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים דובדבנים בקערה קטנה עם ליקר. לכסות ולנוח לילה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים דובדבנים על מגבת נייר מרופדת מחבת לייבוש, עומד כל דובדבן זקוף. בסיר קטן, לשלב סוכר, מים, מיץ דובדבנים, וסירופ תירס קל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב להמיס סוכר. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, להפסיק לערבב ולהמשיך לבשל עד מתערובת רושם 240 ° F על מדחום קריאה מיידית, מדי פעם צחצוח קצה מחבת עם מים כדי לפזר גבישים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים סירופ סוכר על לוח שיש גדול או גיליון אפייה מעוטר על מגבת, ולתת מגניב עד בקושי חם, על 25 דקות. באמצעות מגרד ספסל, לגרד סירופ למעלה ושוב עצמו. המשך תנועה זו תוך העברת מסה של סירופ מעובה הלוך ושוב על פני מחבת. סירופ יתחיל להתעבות כפי שהוא מתקרר. השתמש מרית אופסט כדי לגרד סירופ מן מגרד הספסל. המשך לעבוד פונדנט עד התערובת מתחילה להפוך שקוף אטום, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מגרד בצקמגרד בצק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
המשך לעבוד תערובת הלוך ושוב על פני שיש עד שהוא מתחיל להתעבות במידה ניכרת, עד לנקודה של להיות משחה עבה, כ 15 דקות יותר.
5
העברת פונדנט לסיר קטן ולהגדיר על אש נמוכה, ערבוב עד פשוט נמס.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר מהחום.
7
גיליון אפייה קו עם נייר קלף ולהניח בצד. מחזיק דובדבן על ידי גזע, לטבול פונדנט מעיל, ולהגדיר על כבשים מוכן. Remelt fondant אם זה מתעבה לפני דובדבנים הם סיימו להיות טבל.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
בואו fondant יבש על דובדבנים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי. ערבוב בעדינות, חום עד כמחצית שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר קערה מחום ולהמשיך לערבב שוקולד עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
אחד אחד, דובדבנים מצופים בטבילה בשוקולד, מכסים לחלוטין ולאחר מכן מאפשרים עודף שוקולד לטפטף מן הדובדבן. החזירו כל דובדבן לקלף מצופה שיטפן. להירגע לפחות 48 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון