צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קורנביף וכרוב יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם מלח כשר, תפוחי אדמה חדשים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 87%. קורנביף וכרוב, קורנביף וכרוב, ו קורנביף וכרוב דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים את הקורנביף במסננת בכיור ושוטפים היטב מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מכניסים את הקורנביף לתנור הולנדי גדול עם מכסה הדוק; מוסיפים את המים, עלי הדפנה, גרגירי הפלפל, פלפל אנגלי וציפורן. מביאים לרתיחה, לא מכוסים, ומרחיקים כל חלאה שעולה אל פני השטח. מכסים ומעבירים את התבנית לתנור, וצולים עד שהיא רכה מאוד, כ -3 שעות ו -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
גלידה או קצפת, לא חובה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מעבירים את הקורנביף לקרש חיתוך ומכסים היטב בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מוסיפים את הכרוב ותפוחי האדמה לנוזל הבישול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננס
6
בעזרת כף מחוררת מעבירים את הכרוב לפלטה גדולה. פורסים את הקורנביף על פני גרגר הבשר לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
ל-1 אננס
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
הניחו את הפרוסות מעל הכרוב והקיפו אותו בתפוחי האדמה. מצקת מעט מנוזל הבישול החם מעל הקורנביף ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננס
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מצקת
8
מגישים מיד עם רוטב החרדל או חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
9
לחשיש: בקערה גדולה מניחים 1 כוס מתפוחי האדמה ומועכים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סלסה קנויה בחנות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את 1 כוס תפוחי האדמה הנותרים, קורנביף, נוזל בישול, בצל, שום, חרדל, טימין ואגוז מוסקט. מתבלים בנדיבות בפלפל ומערבבים היטב. יש לאחסן במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
11
מוציאים את תערובת החשיש מהמקרר ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סלסה קנויה בחנות, להגשה
12
מחממים 1/4 כוס חמאה במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את תערובת החשיש ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות. בעזרת מרית לוחצים את התערובת כלפי מטה לעוגה עגולה בגודל המחבת. מבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, במשך 4 דקות. מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול, מעבירים את המחבת מדי פעם, עד שהחלק התחתון שחום וקרום, כ -6 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סלסה קנויה בחנות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
כדי להפוך את החשיש, הניחו צלחת בגודל המחבת על גבי התבנית. הפוך את התבנית כך שהחשיש ייפול על הצלחת כעוגה שלמה. הפוך את החשיש לצלחת אחרת, בצד המבושל כלפי מעלה. מחזירים את המחבת לאש, מעלים לבינונית-גבוהה ומחממים את יתרת 1 כף החמאה. כאשר הקצף שוכך, החלק את החשיש למחבת המבושלת כלפי מעלה. מבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, למשך 3 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, עד שהחלק התחתון שחום ופריך, כ -5 דקות נוספות. מניחים בצד מכוסה בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סלסה קנויה בחנות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
לביצים: בזמן שחשיש הקורנביף מתבשל, שלבו את המים, החומץ והמלח במחבת גדולה והביאו לרתיחה. לפצח את הביצים לכוסות נפרדות. מחליקים בזהירות את הביצים למחבת ומבשלים, הופכים מדי פעם בעזרת כף, עד שהם יציבים, כ -3 עד 5 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הביצים ומעבירים למגבת מטבח. טפטפו קלות את הביצים במגבת מטבח כדי להסיר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
סלסה קנויה בחנות, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מחלקים את החשיש בין צלחות ומעליהם את הביצים העלומות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומה
סלסה קנויה בחנות, להגשה
16
בקערה קטנה מערבבים יחד את המיונז, השמנת החמוצה, חזרת, גרידת ו -2 כפיות מלח. מתבלים בנדיבות בפלפל לפי הטעם. מקררים את רוטב חזרת לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
חזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)