קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

קורנביף וכרוב

קורנביף וכרוב
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קורנביף וכרוב יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם מלח כשר, תפוחי אדמה חדשים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 87%. קורנביף וכרוב, קורנביף וכרוב, ו קורנביף וכרוב דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים את הקורנביף במסננת בכיור ושוטפים היטב מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מכניסים את הקורנביף לתנור הולנדי גדול עם מכסה הדוק; מוסיפים את המים, עלי הדפנה, גרגירי הפלפל, פלפל אנגלי וציפורן. מביאים לרתיחה, לא מכוסים, ומרחיקים כל חלאה שעולה אל פני השטח. מכסים ומעבירים את התבנית לתנור, וצולים עד שהיא רכה מאוד, כ -3 שעות ו -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
גלידה או קצפת, לא חובהגלידה או קצפת, לא חובה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מעבירים את הקורנביף לקרש חיתוך ומכסים היטב בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מוסיפים את הכרוב ותפוחי האדמה לנוזל הבישול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננסל-1 אננס
6
בעזרת כף מחוררת מעבירים את הכרוב לפלטה גדולה. פורסים את הקורנביף על פני גרגר הבשר לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
ל-1 אננסל-1 אננס
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
הניחו את הפרוסות מעל הכרוב והקיפו אותו בתפוחי האדמה. מצקת מעט מנוזל הבישול החם מעל הקורנביף ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננסל-1 אננס
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מגישים מיד עם רוטב החרדל או חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
9
לחשיש: בקערה גדולה מניחים 1 כוס מתפוחי האדמה ומועכים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את 1 כוס תפוחי האדמה הנותרים, קורנביף, נוזל בישול, בצל, שום, חרדל, טימין ואגוז מוסקט. מתבלים בנדיבות בפלפל ומערבבים היטב. יש לאחסן במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מוציאים את תערובת החשיש מהמקרר ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
12
מחממים 1/4 כוס חמאה במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את תערובת החשיש ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות. בעזרת מרית לוחצים את התערובת כלפי מטה לעוגה עגולה בגודל המחבת. מבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, במשך 4 דקות. מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול, מעבירים את המחבת מדי פעם, עד שהחלק התחתון שחום וקרום, כ -6 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
כדי להפוך את החשיש, הניחו צלחת בגודל המחבת על גבי התבנית. הפוך את התבנית כך שהחשיש ייפול על הצלחת כעוגה שלמה. הפוך את החשיש לצלחת אחרת, בצד המבושל כלפי מעלה. מחזירים את המחבת לאש, מעלים לבינונית-גבוהה ומחממים את יתרת 1 כף החמאה. כאשר הקצף שוכך, החלק את החשיש למחבת המבושלת כלפי מעלה. מבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, למשך 3 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, עד שהחלק התחתון שחום ופריך, כ -5 דקות נוספות. מניחים בצד מכוסה בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
לביצים: בזמן שחשיש הקורנביף מתבשל, שלבו את המים, החומץ והמלח במחבת גדולה והביאו לרתיחה. לפצח את הביצים לכוסות נפרדות. מחליקים בזהירות את הביצים למחבת ומבשלים, הופכים מדי פעם בעזרת כף, עד שהם יציבים, כ -3 עד 5 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הביצים ומעבירים למגבת מטבח. טפטפו קלות את הביצים במגבת מטבח כדי להסיר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מחלקים את החשיש בין צלחות ומעליהם את הביצים העלומות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
16
בקערה קטנה מערבבים יחד את המיונז, השמנת החמוצה, חזרת, גרידת ו -2 כפיות מלח. מתבלים בנדיבות בפלפל לפי הטעם. מקררים את רוטב חזרת לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
חזרתחזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחורפלפל שחור596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנוזל בישול קורנביף או מרק עוףנוזל בישול קורנביף או מרק עוף4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאריות קוביות קורנביף מבושלשאריות קוביות קורנביף מבושל1kgsחזה קורנביף (לא מבושל), במי מלחחזה קורנביף (לא מבושל), במי מלח01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.טימין מיובשטימין מיובש8largesביצים גדולות טריותביצים גדולות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה1ציפורןשום, מחית במזלגשום, מחית במזלג907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כרוב ירוק ראש גדול (בערך, חתוך ל-8 טריזים עבים1/2 כרוב ירוק ראש גדול (בערך, חתוך ל-8 טריזים עבים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחזרת מגוררת (עם נוזל)חזרת מגוררת (עם נוזל)11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.גרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה חדשים קטנים (בערך, חצוייםתפוחי אדמה חדשים קטנים (בערך, חצויים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה אדומים מבושלים קצוצים גס, רצוי שאריות מקורנביף וכרובתפוחי אדמה אדומים מבושלים קצוצים גס, רצוי שאריות מקורנביף וכרוב1צביטהקורט אגוז מוסקטקורט אגוז מוסקט1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קריםמים קרים4בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק4כל גרגרי allspiceכל גרגרי allspice1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל מלאחרדל מלא11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל בינוני צהוב, מגורדבצל בינוני צהוב, מגורד