קורנית-רגלי ברווז מטוגנות עם Chanterelles ותפוחי אדמה
רגלי ברווז טימין-Braised עם Chanterelles ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 983 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם זרעי טימין, ציר עוף, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן, רגלי ברווז מטוגנות עם לפת, ו רגלי ברווז פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, להשרות את פורצ 'יני מיובש בכוס 1 של מים רותחים עד פורצ' יני מתרככים, כ 20 דקות. באמצעות האצבעות שלך, לשפשף כל חצץ את הפטריות בנוזל השריית.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מסננים את הפטריות, שומרים את הנוזל השריית; לסחוט כל נוזל עודף מן הפטריות לחתוך אותם בגסות. לאט לאט לשפוך את הפטריות השריית נוזל לתוך כוס, לעצור לפני שאתה מגיע חצץ בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
בקערה בינונית, להשרות את בצל הפנינה ב הנותרים 1 כוס מים רותחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מסננים את בצל הפנינה, ואז לקצץ ולקלף אותם.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
6
במחבת ברזל יצוק אמייל גדול או תבשיל בינוני, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ. מתבלים את רגלי הברווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רגל ברווז
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את רגלי הברווז למחבת ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה עמוקה, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מעביר את רגלי הברווז לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
9
מוסיפים את בצל הפנינה למחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב פעם או פעמיים, עד הבצלים משחימים בשפע בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מעבירים את הבצלים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
11
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן המחבת ולהוסיף את pancetta. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד pancetta הוא השחמה קלות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים את שאלוט, שום chanterelles למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד chanterelles להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרל
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את תפוחי האדמה, קורנית, מניית עוף, יין ואת porcinis שמורות ונוזל פורצ ' יני ולהביא לרתיחה. לטבול את רגלי הברווז ברוטב, לכסות ולאפות במשך 1 שעה. מערבבים את בצל הפנינה, ואז מכסים ואופים במשך 30 דקות יותר, או עד הברווז הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
בצל פנינה
רגל ברווז
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום
ברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
באמצעות כפית גדולה, לרפרף את השומן מהרוטב ולהשליך את זרזי הקורנית. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.