קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

קותלי חזיר, תפוחי אדמה ושוויצרים מוקרמים

קותלי חזיר, תפוחי אדמה ושוויצרים מוקרמים
קותלי חזיר קנדיים, תפוחי אדמה, וגראטין שוויצרי נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לכם chard שוויצרי, מלח, בייקון קנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Oyster-Chard Gratin שוויצרי עם בייקון כפרי, מוקרם תפוחי אדמה שוויצרי, ו בטטה, צ'ארד שוויצרי, וקינואה גראטן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת בינונית, להמיס 1 כף של החמאה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את chard השוויצרי ומבשלים עד שמתחילים לנבול, על 1 דקה. מערבבים את השום ו 1/8 כפית כל מלח ופלפל. מבשלים עד שלא נשאר נוזל במחבת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Chard שוויצריChard שוויצרי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חמאה 8 על 8 אינץ תבנית אפייה או צלחת גראטן בגודל דומה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
שכבה שליש מתפוחי האדמה בצלחת ומעל עם 1/8 כפית כל מלח ופלפל, שליש מהגבינה, וחצי מהבייקון הקנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בייקון קנדיבייקון קנדי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
מורחים את שרדין שוויצרי שכבה אחת. למעלה עם מחצית תפוחי האדמה הנותרים ומפזרים 1/8 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מורחים חצי מהגבינה הנותרת והבייקון הקנדי הנותר על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מוסיפים את תפוחי האדמה הנותרים למנה, מפזרים את 1/8 כפית הנותרים כל אחד מלח ופלפל, העליון עם הגבינה הנותרים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9
יוצקים את מרק העוף על כל.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
10
מכסים את gratin עם רדיד אלומיניום ואופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד תפוחי האדמה הם במכרז ואת החלק העליון הוא חום זהוב, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
בואו לעמוד 2 עד 3 דקות לפני חיתוך.
13
המלצת יין: מרלו תהיה בחירה נפלאה ללוות את המאכל הלבבי הזה. ליין יש כמות נכבדה של טאנין, אבל זה מטופל בקלות על ידי הבייקון והגבינה, אשר יהיה להדגיש את טעם השזיפים של מרלו, מדי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים