קותלי חזיר, תפוחי אדמה ושוויצרים מוקרמים
קותלי חזיר קנדיים, תפוחי אדמה, וגראטין שוויצרי נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לכם chard שוויצרי, מלח, בייקון קנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Oyster-Chard Gratin שוויצרי עם בייקון כפרי, מוקרם תפוחי אדמה שוויצרי, ו בטטה, צ'ארד שוויצרי, וקינואה גראטן.
הוראות
במחבת בינונית, להמיס 1 כף של החמאה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את chard השוויצרי ומבשלים עד שמתחילים לנבול, על 1 דקה. מערבבים את השום ו 1/8 כפית כל מלח ופלפל. מבשלים עד שלא נשאר נוזל במחבת, על 2 דקות.
חמאה 8 על 8 אינץ תבנית אפייה או צלחת גראטן בגודל דומה.
שכבה שליש מתפוחי האדמה בצלחת ומעל עם 1/8 כפית כל מלח ופלפל, שליש מהגבינה, וחצי מהבייקון הקנדי.
מורחים את שרדין שוויצרי שכבה אחת. למעלה עם מחצית תפוחי האדמה הנותרים ומפזרים 1/8 כפית כל מלח ופלפל.
מורחים חצי מהגבינה הנותרת והבייקון הקנדי הנותר על תפוחי האדמה.
מוסיפים את תפוחי האדמה הנותרים למנה, מפזרים את 1/8 כפית הנותרים כל אחד מלח ופלפל, העליון עם הגבינה הנותרים 1 כף חמאה.
יוצקים את מרק העוף על כל.
מכסים את gratin עם רדיד אלומיניום ואופים במשך 15 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד תפוחי האדמה הם במכרז ואת החלק העליון הוא חום זהוב, על 30 דקות יותר.
בואו לעמוד 2 עד 3 דקות לפני חיתוך.
המלצת יין: מרלו תהיה בחירה נפלאה ללוות את המאכל הלבבי הזה. ליין יש כמות נכבדה של טאנין, אבל זה מטופל בקלות על ידי הבייקון והגבינה, אשר יהיה להדגיש את טעם השזיפים של מרלו, מדי.