קטאיף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Qatayef. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 438 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמרים, אגוזי מלך, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים את הסוכר ושמרים לתוך המים החמים.
תן לשבת במשך 10 דקות, עד קצף.
מערבבים את קמח החיטה המלאה, קמח רב תכליתי ומלח.
להוסיף את תערובת השמרים, לערבב היטב, ולתת לשבת במקום חם במשך 30 דקות.
מערבבים את האגוזים, גבינת עיזים, דבש, ומי תפוז-פריחה.
מערבבים את הסוכר והמים בסיר על חום בינוני, וחום, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים את סירופ תירס וקינמון וממשיכים לבשל, ערבוב, עד מעובה, 7 עד 10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במים פריחת התפוז.
חמאה מחבת גדולה, ולהגדיר אותו על אש נמוכה. למלא מחבת עם 1 אינץ ' של שמן, ולהגדיר אותו על חום בינוני. צלחות קו עם מגבות נייר לניקוז עוגות מטוגנות.
זרוק חתיכת לחם קטנה לתוך השמן; כאשר הוא חומים, השמן מוכן לטיגון.
יוצקים את הבלילה על מחבת החמאה בעוגות עגולות 4 עד 5 אינץ'. כאשר בועות נוצרות בחלק העליון של העוגות, להעביר את העוגות לצלחת (לא להעיף אותם).
מורחים 1/2 כפות של מילוי גבינת אגוז על כל עוגה, בצד לא מבושל. מקפלים את העוגה לשניים ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
זרוק את העוגות לתוך השמן החם במחבת. מטגנים את העוגות במשך 15 עד 20 שניות, או עד הזהב בצד אחד, ואז להעיף אותם ומבשלים עד הצד השני הוא זהוב.
מעבירים את העוגות לצלחות הגשה, ומגישים עם הסירופ.
להחליף את גבינת עיזים עם קוקוס מגורר unsweetened ומי תפוז פריחה עם מיץ לימון.
מתכון קטע מתוך עולם של עוגה (c) 2010 על ידי Krystina Castella, בשימוש באישור של פרסום Storey.