זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, עוגת קטיפה אוכמניות עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת זנגביל & לימון קורט קצת W / רוטב אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו עוגה או מחבת מאפין עם 24 ספינות cupcake בגודל רגיל.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את השמן, חלב חמאה, ביצים, חומץ, וניל, וסוכר בקערה של מערבל לעמוד חשמלי ולהכות עם חיבור ההנעה עד מעורב ביסודיות. לנפות את הקמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת קקאו יחד ולהוסיף לאט למיקסר במהירות נמוכה. לגרד את הקערה ביסודיות, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
אפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ממלאים את ספינות הקאפקייקס שני שלישים מלאים בבלילה ואופים עד שהם יוצרים קרום חצי קשה על גבי, כ 25 דקות. מיד להסיר את הקאפקייקס מהמחבת שלהם ומניחים על מדף קירור.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
עבור מילוי פטל שחור: להביא את האוכמניות והמים לרתיחה בסיר בגודל בינוני. להנמיך את החום נמוך ומבשלים עד blackberries רך להפריד בקלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מעבירים את התערובת למסננת ולעבור באמצעות כף כדי לעזור מועך את האוכמניות. זרוק את העיסה ושמור את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מניחים את הקמח והסוכר בסיר נקי ויוצקים לאט את מיץ הבלקברי, תוך שמירה על 2 כפות.
להקציף כל הזמן. כאשר משולבים היטב, מוסיפים את כל הביצים וחלמונים ביצה, לטאטא ובישול עד שהתערובת מתעבה. כאשר curd נוצר, לאחר כ 7 דקות, להסיר מן החום ומערבבים את החמאה. מכסים בחוזקה ומניחים במקרר עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
עבור ציפוי גבינת שמנת: לנצח את גבינת שמנת וחמאה יחד בקערה של מערבל דוכן חשמלי עד חיוור וקרם.
מוסיפים את מיץ הבלקברי ואת גרידת הלימון וממשיכים לנצח עד הצבע הוא אפילו. (גרידת לימון יש נטייה לדבוק להב מקצף. בעת הסרת מקערת המיקסר, הקפד לגרד את זה ולהתמזג בחזרה אל הזיגוג ביד.) להפחית את המהירות לנמוך ולאט לאט להתחיל להוסיף את הסוכר של ממתקים. תמשיך להוסיף עד שלציפוי יש עקביות בינונית-נוקשה. אתה לא יכול לדרוש את מלא 5 כוסות סוכר. הכה במהירות גבוהה במשך 2 דקות נוספות, גירוד למטה הקערה לפי הצורך.
הסר את מרכז כל cupcake באמצעות corer תפוח. מלא את החלל עם קולד blackberry עד שהוא ברמה עם החלק העליון של העוגה. צינור הציפוי על גבי באמצעות קצה מאפה רגיל. להתפורר אחת העוגות לחתיכות קטנות ולפזר כמה מתפורר על גבי כל עוגה, כך שהוא שומר על הזיגוג.