קטיפה פטל
קטיפה פטל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. 111 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ ליים, מים, פטל iqf, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגות קטיפה אדומות פטל, עוגת קטיפה אדומה פטל, ו עוגת פטל קטיפה (מתכונים דומים).
הוראות
לדחוף את פטל משמר דרך טחנת מזון, ולאחר מכן לסנן דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערת נירוסטה כדי לחסל את כל הזרעים הנותרים. או מחית את פירות יער עם משמר במעבד מזון, ולאחר מכן מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
מוסיפים את המים ומערבבים היטב. (אתה צריך בערך 2 כוסות.)
מניחים את הקערה במקפיא להקפיא, ערבוב כל שעה בערך, עד שהוא חצי קפוא וקטיפתי.
בינתיים, יוצקים את מיץ הסיד לתוך צלחת אחת קטנה ולשים את הסוכר באחרת. טובלים את החישוקים של ארבע כוסות גבעול (רצוי צבעוני כוסות שמפניה) לתוך מיץ סיד ולאחר מכן לתוך הסוכר, כדי ליצור גבול.
מניחים את המשקפיים במקפיא או במקרר עד תקופת המאסר.
בזמן ההגשה, לחלק את קטיפה פטל בין המשקפיים מוכנים לקשט כל אחד עם ענף של מנטה.
מתוך Essential Pépin: יותר מ 700 מועדפים בכל הזמנים מהחיים שלי במזון על ידי ז ' אק Pépin. זכויות יוצרים © 2011 by Jacques Pépin; illustrations copyright © 2011 by Jacques Pépin. פורסם על ידי Houghton Mifflin Harcourt Company.