קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קטשופ שיטאקי צלוי

קטשופ שיטאקי צלוי
קטשופ שיטאקי קלוי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 252 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, פלפל, פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: קטשופ פלפל אדום קלוי, קטשופ קלוי, ו קטשופ קלוי עגבניות בסגנון שמנמן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום מברשת את הנייר קלות עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מסדרים את פרוסות הבצל בשכבה אחת על תבנית האפייה ומברשים בשמן. צולים, הופכים את הפרוסות ומעבירים אותם למקומות שונים על המחבת, עד שהבצל חום עמוק משני הצדדים, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
3
הסר את הבצלים כפי שהם מגיעים doneness. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מברישים את נייר הכסף עם קצת יותר שמן. מסדרים את העגבניות, לחתוך את הצד למטה, על מחצית המחבת ואת כובעי פטריות שיטאקי, צד הזימים למטה, בצד השני של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
עגבנייהעגבנייה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
5
מברישים את העגבניות והפטריות בשמן. צולים עד העגבניות רכות מאוד ואת העורות הם מצומקים ואת הפטריות הם מקומטים אבל המשרד, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
עגבנייהעגבנייה
שמן בישולשמן בישול
6
הסר מהתנור וקריר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בינתיים, מניחים את פורצ ' יני מיובש בקערה קטנה ויוצקים את המים רותחים מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
בואו לעמוד עד הפטריות מתרככות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
9
מסננים את הפטריות, מתאמצים להשרות את הנוזל דרך מסנן קפה או מסננת מרופדת בעובי כפול של גזה. תניח את הנוזל השריית בצד. יש לשטוף את פורצ ' יני ביסודיות לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מסננתמסננת
10
שים אותם בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
הרם את shiitakes מעל תבנית האפייה ולהוסיף אותם פורצ ' יני. לגרד את העגבניות וכל מיצים על תבנית האפייה לתוך מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
מוסיפים את הבצלים הקלויים. תהליך, לעצור פעם או פעמיים כדי לגרד את הצדדים של קערת העבודה, עד הירקות קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בצלבצל
13
מוסיפים את העגבניות הכתושות, jalapeo, חומץ, סוכר, חרדל, מלח, רוטב סויה, ווסטרשייר, ופלפל. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקותעגבניות מרוסקות
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
רוטב סויהרוטב סויה
חרדלחרדל
חומץחומץ
פלפלפלפל
סוכרסוכר
מלחמלח
14
להעביר את התערובת לסיר כבד 3-4 ליטר. מערבבים בנוזל השריית הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
15
מניחים את shiitakes ו porcini במעבד המזון ולעבד עד קצוץ דק מאוד, גירוד הצדדים של קערת העבודה במידת הצורך, לקצוץ אותם באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
16
מוסיפים לתערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
17
מחממים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. הפחת את החום לרתיחה חשופה 1 או 2 בועות העולה אל פני השטח בכל פעם. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת עבה מספיק כדי תל גבוה על כף, על 1 שעה. בזהירות לצפות קטשופ ולא לתת לו להיצמד לסיר כפי שהוא מתעבה. מגניב לטמפרטורת החדר. בדוק את התיבול. (הקטשופ יכול להיות מאוחסן מכוסה היטב הכלול במקרר עד 3 שבועות.)
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
קטשופקטשופ
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
18
מאמר var
19
Type_27_data = {};
20
מאמר
21
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;