קטשופ שיטאקי צלוי
קטשופ שיטאקי קלוי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 252 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, פלפל, פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: קטשופ פלפל אדום קלוי, קטשופ קלוי, ו קטשופ קלוי עגבניות בסגנון שמנמן.
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום מברשת את הנייר קלות עם שמן.
מסדרים את פרוסות הבצל בשכבה אחת על תבנית האפייה ומברשים בשמן. צולים, הופכים את הפרוסות ומעבירים אותם למקומות שונים על המחבת, עד שהבצל חום עמוק משני הצדדים, כ -25 דקות.
הסר את הבצלים כפי שהם מגיעים doneness. מגניב לטמפרטורת החדר.
מברישים את נייר הכסף עם קצת יותר שמן. מסדרים את העגבניות, לחתוך את הצד למטה, על מחצית המחבת ואת כובעי פטריות שיטאקי, צד הזימים למטה, בצד השני של המחבת.
מברישים את העגבניות והפטריות בשמן. צולים עד העגבניות רכות מאוד ואת העורות הם מצומקים ואת הפטריות הם מקומטים אבל המשרד, 15 דקות.
הסר מהתנור וקריר לטמפרטורת החדר.
בינתיים, מניחים את פורצ ' יני מיובש בקערה קטנה ויוצקים את המים רותחים מעליהם.
בואו לעמוד עד הפטריות מתרככות, כ -15 דקות.
מסננים את הפטריות, מתאמצים להשרות את הנוזל דרך מסנן קפה או מסננת מרופדת בעובי כפול של גזה. תניח את הנוזל השריית בצד. יש לשטוף את פורצ ' יני ביסודיות לנקז היטב.
הרם את shiitakes מעל תבנית האפייה ולהוסיף אותם פורצ ' יני. לגרד את העגבניות וכל מיצים על תבנית האפייה לתוך מעבד מזון.
מוסיפים את הבצלים הקלויים. תהליך, לעצור פעם או פעמיים כדי לגרד את הצדדים של קערת העבודה, עד הירקות קצוץ דק.
מוסיפים את העגבניות הכתושות, jalapeo, חומץ, סוכר, חרדל, מלח, רוטב סויה, ווסטרשייר, ופלפל. תהליך עד חלקה.
להעביר את התערובת לסיר כבד 3-4 ליטר. מערבבים בנוזל השריית הפטריות.
מניחים את shiitakes ו porcini במעבד המזון ולעבד עד קצוץ דק מאוד, גירוד הצדדים של קערת העבודה במידת הצורך, לקצוץ אותם באופן שווה.
מוסיפים לתערובת העגבניות.
מחממים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. הפחת את החום לרתיחה חשופה 1 או 2 בועות העולה אל פני השטח בכל פעם. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת עבה מספיק כדי תל גבוה על כף, על 1 שעה. בזהירות לצפות קטשופ ולא לתת לו להיצמד לסיר כפי שהוא מתעבה. מגניב לטמפרטורת החדר. בדוק את התיבול. (הקטשופ יכול להיות מאוחסן מכוסה היטב הכלול במקרר עד 3 שבועות.)
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;