קימל ושומר מותן מצופה כבש ברוטב חרדל
קימל ושומר מותן מצופה כבש ברוטב חרדל דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מותן כבש, עלי נענע, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קמברלנד, Lamb Loin, חרדל דיז'ון ורוטב פלפל, ו Kumara Gratin, ו בשר חזיר מצופה בשומר ותפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים את הזרעים במטחנת קפה וטוחנים לאבקה.
מניחים את התערובת על צלחת. מתבלים את המותן במלח ופלפל לפי הטעם ודולפים מכל הצדדים בתערובת התבלינים.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום גבוה עד כמעט עישון. צרוב את הטלה מכל הצדדים עד חום זהוב.
מעבירים את הטלה לתנור וצולים במשך 8 עד10 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
מניחים את המחבת על גבי התנור על חום גבוה.
הסר את כל אבל 2 כפות של השומן.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך.
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת על ידי 3/
מוסיף את המניה ומבשלים עד מופחת בחצי.
להקציף את חרדל ואת העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
הסר מהחום ומערבבים במטבעה.