קושימומחה
מוכן ב84 שעות, 25 דק.
מנות3
ציון בריאות39
מגזין

קימצ'י כרוב נאפה בסיסי (קימצ' י)

קימצ'י כרוב נאפה בסיסי (קימצ' י)
קימצ'י כרוב נאפה בסיסי (קימצ' י) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. אם יש לכם אבקת פלפל קוריאני, מים, שרימפס קוריאני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 84 שעות ו-25 דקות. נסו קימצ'י / קימצ' י/גימצ'י (כרוב מתובל קוריאני מותסס), כרוב נאפה פשוט קימצ'י, ו כרוב נאפה וגזר קימצ'י (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הכרוב חצי לאורכו, ולאחר מכן לרוחב לחתיכות 2 אינץ', להשליך את קצה השורש.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
2
מניחים בקערה גדולה, מפזרים את המלח, ולזרוק עם הידיים עד הכרוב מצופה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף מספיק מים קרים רק כדי לכסות (כ 12 כוסות), וודא הכרוב שקוע (זה בסדר אם כמה עלים לשבור את פני השטח). מכסים בניילון נצמד או בתבנית אפייה ומאפשרים לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 12 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מניחים מסננת בכיור, לנקז את הכרוב, ולשטוף עם מים קרים. בעדינות לסחוט את הנוזל העודף ולהעביר לקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים את שאר החומרים בקערה גדולה ומערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הכרוב וזורקים עם הידיים עד בשילוב שווה והכרוב מצופה היטב בתערובת. לארוז את התערובת בחוזקה לתוך צנצנת זכוכית נקי 2 ליטר או 2 ליטר עם מכסה הידוק ולאטום את הצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
7
בואו לשבת במקום קריר, חשוך במשך 24 שעות (התערובת עשויה בועה). פתח את הצנצנת כדי לאפשר לגזים לברוח, ואז לסגור מחדש ולשמור בקירור לפחות 48 שעות לפני האכילה (קימצ ' י הוא הטוב ביותר לאחר תסיסה על 1 שבוע). להכניס למקרר עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
קמחיקמחי

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צנון דייקון, קלופים וחותכים לגפרורים בגודל 2 אינץצנון דייקון, קלופים וחותכים לגפרורים בגודל 2 אינץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב דגיםרוטב דגים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקלופים טחון זנגביל טרי (מתוך כ 2-אונקיה חתיכה)קלופים טחון זנגביל טרי (מתוך כ 2-אונקיה חתיכה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שיני שום טחון (מ 6 עד 8 שיני בינוני)שיני שום טחון (מ 6 עד 8 שיני בינוני)21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כרוב נאפהכרוב נאפה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת פלפל אדום קוריאניאבקת פלפל אדום קוריאני41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל ירוק, הקצוות גזוז, לחתוך לחתיכות 1 אינץ ' (להשתמש בכל החלקים)בצל ירוק, הקצוות גזוז, לחתוך לחתיכות 1 אינץ ' (להשתמש בכל החלקים)21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שרימפס מומלח קוריאני, טחוןשרימפס מומלח קוריאני, טחון3בצל צהוב בינוני, קצוץעל מים קרים, ועוד לפי הצורךעל מים קרים, ועוד לפי הצורך

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לקוריאנית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.