קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

קינואה ביריאני

קינואה ביריאני
המתכון קינואה ביריאני מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 87 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אפונה, גזר, הל תרמיל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. מתכונים דומים: קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, ביריאני ביצה, איך לעשות ביריאני ביצה מקושקשת קלה בתוך 30 דקות, ו עוף אנדרה ביריאני-quick biryani באמצעות יוגורט.

הוראות

1
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בקינואה ולאפשר טוסט בקצרה. מערבבים את השום, זנגביל, מקלות קינמון, כורכום, הל, וציפורן. מבשלים ומערבבים עד התבלינים ריחניים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
כורכוםכורכום
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים במים. להגדיל את החום גבוה ולהביא לרתיחה; להוסיף תפוחי אדמה, גזר, וכרובית. לשחזר, ואז להפחית את החום נמוך לכסות ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מערבבים את הברוקולי ואת השעועית הירוקה, ולאחר מכן להחליף כיסוי ומבשלים עד הקינואה מכרז והמים נספגים, כ 10 דקות. מערבבים את האפונה הירוקה, ומבשלים עד מחומם דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
אפונה ירוקהאפונה ירוקה
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
הסר מהחום ולהשליך מקלות קינמון וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
5
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים בצל; לבשל ומערבבים עד הבצל הוא זהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מערבבים את חתיכות קשיו, ערבוב כל הזמן עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
7
להעביר קינואה וירקות מגש גדול או קערה. למעלה עם תערובת בצל / קשיו וכוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קשיוקשיו
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקב סוכרב סוכר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1הל פודהל פוד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר קצוץגזר קצוץ2(חוֹרֶף)חתיכות קשיוחתיכות קשיו2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרחים כרוביתפרחים כרובית2מקלות קינמוןמקלות קינמון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה11 קילו קישואים,שורש זנגביל טחוןשורש זנגביל טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית ירוקה טרייה, חתוכה לחתיכות 1 אינץשעועית ירוקה טרייה, חתוכה לחתיכות 1 אינץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה טרייה או קפואהאפונה טרייה או קפואה2ציפורןשום, טחוןשום, טחון11 קילו קישואים,כורכום הקרקעכורכום הקרקע1בצל, פרוס לטבעותבצל, פרוס לטבעות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקלופים, תפוחי אדמה חתוכים לקוביותקלופים, תפוחי אדמה חתוכים לקוביות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקינואה, שטוף סחוטקינואה, שטוף סחוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. שמורת דה מורגנזון צ ' נין בלאן עם 4.2 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
שרדונה זהוב דקדנטי עם גוונים ירוקים, מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה zesty. עמוד השדרה של סיד lemongrass עם הערות פרחוניות של יערה ו frangipani להגיח על החיך. וניל חם, עשיר וניואנס שקדים שמנת משתהים על הגימור.