קינואה ממולא בשר חזיר Tenderloin
קינואה ממולא בשר חזיר Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 341 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, צנוברים, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. נסו בשר חזיר עם קינואה פילאף, 2-for-1 ממולא בשר חזיר Tenderloin, ו בשר חזיר ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו את הקינואה והמים לרתיחה בסיר מעל חום בינוני-גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד קינואה מכרז, והמים נספגים, כ 15 דקות.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל, שום, תפוחים, צימוקים, צנוברים ופטריות עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 8 דקות. מערבבים ביין הלבן, ומבשלים עוד דקה עד שהנוזל התאדה.
שלב את תערובת התפוחים וקינואה עד מעורב באופן שווה; להפריש.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
חותכים את בשר החזיר tenderloin מצד אחד דרך באמצע אופקית כדי בתוך סנטימטר וחצי של הצד השני. לפתוח את שני הצדדים ולפזר אותם כמו ספר פתוח.
מקום בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה להלום את הפילה עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/2 אינץ'.
מתבלים את הפילה משני הצדדים עם קינמון, גארם מסאלה, מלח ופלפל שחור. כפית את קינואה מילוי על הפילה, ולאחר מכן להפשיל מאובטח עם חוט מטבח או קיסמים.
צלי בתנור שחומם מראש עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, על 35 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז המילוי צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c). מכסים בנייר אלומיניום, ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר פילה בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher) עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
צבע אודם אינטנסיבי. בהיר, עם ניחוחות מורכבים של פטל שחור, מינרלים וסיגליות. צפוף ומרוכז, יין זה יש חומציות מוצקה וטאנינים המסמנים את הטעמים של פירות יער, סיגליות ושוקולד מריר. הם גם לשמור על המתיקות של היין. הסיום הוא עם טאנינים מתוקים סגול נעים. זהו יין מאוזן היטב, עשיר באישיות.