קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות5
ציון בריאות41
מגזין

קינואה סוקוטש

קינואה סוקוטש
Succotash קינואה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 221 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך מים, שעועית לימה תינוק, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קינואה סוקוטש, קינואה סוקוטש, ו סקוטש נקניק מחבת עם קינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במסננת בסדר, לשטוף קינואה תחת מים קרים 1 דקה; לנקז היטב. בסיר 2 ליטר, קינואה חום ומים רותחים. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 12 עד 15 דקות או עד מכרז ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
בינתיים, לבשל שעועית לימה כפי שהורה על תיבת; ניקוז. תבשל תירס לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3
יוצקים שעועית לימה מרוקנת ורוטב תירס וחמאה למחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים פפריקה, מלח ופלפל; מערבבים היטב. מערבבים בקינואה מבושל ועגבניה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קינואה מבושלתקינואה מבושלת
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 1 עד 2 דקות או עד התערובת מחוממת היטב.
6
מפזרים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.