קינואה עם סלמון ו Chard שוויצרי
קינואה עם סלמון ו Chard שוויצרי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 392 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שום, קינואה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Chard שוויצרי סיציליאני מעל קינואה, קערה קינואה אדומה עם צ'ארד שוויצרי וביצה עלומה, ו סלמון עם Chard שוויצרי.
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל ו 2 שיני שום עד ריחני, על 2 דקות.
מערבבים קינואה לתוך תערובת בצל עד קלוי קלוי, על 5 דקות.
יוצקים מרק ירקות לתערובת קינואה. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד קינואה מכרז, על 20 דקות.
בינתיים, לחמם סלמון, יין לבן, ומים בסיר על חום בינוני. מבשלים עד סלמון מבושל דרך בקלות flaked עם מזלג, 10 עד 12 דקות; ניקוז.
להעביר סלמון לצלחת בשר דגים פתית; להשליך את העור ולהניח סלמון בצד.
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. לבשל ומערבבים 2 שיני שום עד ריחני, על 1 דקה.
מערבבים chard שוויצרי ומיץ לימון לתוך שום עד chard שוויצרי מתחיל להתרכך, על 2 דקות; להסיר מן החום.
מקפלים בעדינות סלמון מעופף ונשר לקינואה המבושלת. מתבלים במלח ופלפל שחור.