קינואה פילאף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. אם יש לכם לבבות ארטישוק במים, בצל, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: קינואה פילאף, קינואה פילאף, ו קינואה פילאף.
הוראות
1
בסיר קטן, לשלב מרק, קינואה, עלה דפנה, כורכום, מלח, פלפל ושמן זית בסיר. מוסיפים לימון ועטיפה משומרים. מבשלים עד המים נספגים, על 15 עד 20 דקות. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גב שומן חזיר
כורכום
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים עגבניות, ארטישוקים, בצל, זיתים ודומדמניות, מערבבים היטב כדי לשלב. למעלה עם מנטה ומגישים.