קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

קינוח גלידת Dulce De Leche-Mocha

קינוח גלידת Dulce De Leche-Mocha
קינוח גלידת דולצ'ה-מוצ' אן עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. לך לחנות ותביא קרקרים, קצפת, ליקר בטעם קפה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. נסו עוגת גלידת דולצ'ה דה ליצ' ה עם רוטב מוקה, קינוח leche dulce de שכבתי, ו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. מסדרים קרקרים בשכבה אחת במחבת אפייה ungreased 15x10x1 אינץ'. ממיסים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה. מערבבים בסוכר חום. מביאים לרתיחה. להרתיח 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
לכריכהלכריכה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר מהחום. מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
3
יוצקים ומפזרים על קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
אופים 10 דקות. מגניב 30 דקות או עד מקורר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
לרסק קרקרים לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
6
מפזרים חצי פירורים בתחתית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
7
חותכים ומסירים קרטון מגלידת dulce de leche.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
8
חותכים גלידה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים פרוסות על פירורים, חופפים מעט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
9
מורחים גלידה עם מרית עד אפילו לחיצה בחוזקה. להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מניחים ציפוי גלידת פאדג ' חם בשקית ניילון 1 ליטר resealable.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גלידת פאדג'ציפוי גלידת פאדג'
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
11
חותכים חור קטן בפינה התחתונה של התיק עם ציפוי. לסחוט שקית לצינור ציפוי פאדג ' על גלידה. לפזר חצי פירורי פרלין הנותרים על שכבת פאדג'. להקפיא 30 דקות או עד פאדג ' הוא המשרד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
פרליניםפרלינים
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
12
לחתוך ולהסיר קרטון מגלידת קפה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות חטיפי עוגיות שוקולד קרמל (סה"כ 20 מקלות)חבילות חטיפי עוגיות שוקולד קרמל (סה"כ 20 מקלות)
13
חותכים גלידה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים פרוסות על פירורים, מפיצים גלידה עד חלקה; לחץ למטה בחוזקה. הקפאה בעת הכנת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
14
מקציפים קרם בקערה גדולה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בליקר.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
מורחים על גבי קינוח. אם תרצה, מקשטים עם תלתלים שוקולד. להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
16
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 עד 30 דקות לפני שישב בכלא.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "