קינוח מוקה פקאן קפוא
קינוח מוקה פקאן קפוא עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 125 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. לכו לחנות ואספו שוקולד חצי מתוק, סוכר, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קרם מוקה קפוא קינוח, פאי מוקה קפוא, ו מוקה קפוא עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים חלבוני ביצה בקערה קטנה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות והסוכר נמס. מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
מורחים לתוך משומן 9-ב. מחבת קפיצית.
אופים בחום של 350 30 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
בחלק העליון של הדוד הכפול המוגדר מעל מים רותחים, מקציפים את החלמונים, הקפה והסוכר עד לסמיכות והתערובת קוראת 160 מופרדים, כ -4 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שוקולד ווניל לתערובת אחידה.
מעבירים במהירות לקערה; מניחים במי קרח ומערבבים למשך 2 דקות. מקציפים קצפת עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לתערובת שוקולד.
יוצקים לתוך קרום. מכסים ומקפיאים למשך 4 שעות או למשך הלילה.
עבור קישוטים, הניחו שוקולד מומס בשקית ניילון כבדה הניתנת לסגירה חוזרת; חותכים חור קטן בפינת השקית. צינורות עיצובים על נייר שעווה. מצננים עד ליציבות, כ -10 דקות. בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מוציאים את הפשטידה מהמקפיא 10 דקות לפני ההגשה. הפעל בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר; הסר את דפנות התבנית הקפיצית. בעזרת קצה כוכב גדול, צינור קצפת סביב הקצוות; הוסף קישוט שוקולד.