קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות15
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח מלאכי אפרסק

קינוח מלאכי אפרסק
קינוח מלאך אפרסק לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-15 ומחירו 81 סנט למנה מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 199 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך עוגת אוכל מלאך, גבינת שמנת, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כקינוח זול מאוד. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 14% . מתכונים דומים: קינוח אנג'ל טופי , קינוח אננס אנג'ל , וקינוח מלאכי אוכמניות .

הוראות

1
בסיר קטן מערבבים סוכר ועמילן תירס. טורפים פנימה בהדרגה מים וסירופ תירס עד לקבלת תערובת חלקה. להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת אוכל מלאך בצורת כיכרעוגת אוכל מלאך בצורת כיכר
1/4 כוס אבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוז1/4 כוס אבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוז
אבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוזאבקת ג'לטין אפרסק, משמש או תפוז
3 כוסות פרוסות אפרסקים קלופים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים3 כוסות פרוסות אפרסקים קלופים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
פרוסות קלופים אפרסקים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשריםפרוסות קלופים אפרסקים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג'לטין עד להמסה. מצננים לטמפרטורת החדר תוך ערבוב מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
3
חותכים עוגת אוכל מלאך לתשע פרוסות. קו 13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. מנה עם הפרוסות; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים חלב בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים בצד 1/3 כוס תוספת מוקצפת לקישוט. מקפלים את יתרת התוספת המוקצפת לתערובת גבינת שמנת; למרוח על העוגה. למעלה עם אפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
יוצקים את תערובת הג'לטין על האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
6
מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
7
חותכים לריבועים. מעל כל חתיכה בערך 1 כפית של תוספת קצפת שמורה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קינוח בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "