קינוח פרי עליון ועוגיות אגוז
המתכון פרי עליון וקינוח בראוני אגוז מוכן בערך 3 שעות ו -20 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, ציפוי וניל מוקצף, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, פירות טרופיים Parfaits עם שוט אגוז וניל, ו גלידות בראוני עילאי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק או 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול או קיצור. שים 12 דובדבנים בצד לקישוט.
הסר גבעולים קוצצים גס הנותרים דובדבנים; להפריש.
מניחים קוקוס בקערה בינונית.
מפזרים 1 כף חלב קוקוס על קוקוס; מערבבים בעדינות עם מזלג לערבב. מערבבים שקדים ודובדבנים קצוצים; להפריש.
בקערה גדולה, מערבבים בראוני, שקית סירופ שוקולד, שמן, שמורות 1/2 כוס מיץ דובדבנים, תמצית שקדים וביצים עם כפית עד מעורבב.
מורחים חצי הבלילה במחבת. תערובת קוקוס כפית באופן שווה על הבלילה. כפית נותרה חצי הבלילה על תערובת קוקוס כדי לכסות.
אופים בראוניז 45 עד 49 דקות או עד מרכז בראוניז באביב בחזרה כאשר נגע קלות עם אצבע. מגניב לחלוטין על מתלה חוט, על 2 שעות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הדובדבן הקוקוס עד חלקה.
להגשת חתיכות, לחתוך בראוניז ל 3 שורות על ידי 4 שורות.
מניחים על צלחות קינוח בודדות. ציפוי כפית על כל מנה.
מקשטים כל אחד עם דובדבן ושקדים פרוסים נוספים.