קינוח ריבס מגניב
קינוח ריבס מגניב הוא קינוח שמגיש 16. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם תערובת פודינג וניל, מים, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 13%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קינוח מנדרינה מגניב, מגניב באני קינוח, ו בורשט ריבס-סלק קריר וחריף.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הקמח, החמאה והאגוזי מלך. לחץ לתוך 13 אינץ ' לא משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
בסיר גדול שלבו את הסוכר, עמילן התירס, המים והריבס עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות או עד שהרברב רך. מגניב; יוצקים מעל קרום. תירגע.
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד להסמכה.
מוסיפים סוכר של קונדיטורים ומקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים פנימה מרשמלו.
בקערה קטנה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 2 דקות.
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה.
מורחים על שכבת שמנת; מפזרים קוקוס. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4-5 שעות או עד להתייצבות.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
הקינוח עובד ממש טוב עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "