קינוח שוקולד אקלר
אם יש לכם ציפוי שוקולד, חבילות בודדות קרקרים, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו קינוח שוקולד אקלר, קינוח שוקולד אקלר, ו שוקולד אקלר גרהם קינוח (מתכונים דומים).
הוראות
בשורה התחתונה של מחבת 9x13 אינץ ' עם קרקרים גרהם.
בקערה גדולה, לשלב תערובת פודינג וחלב; מערבבים היטב.
מערבבים ציפוי מוקצף לתוך תערובת פודינג.
מורחים חצי תערובת על שכבת קרקר גרהם. למעלה עם עוד שכבה של קרקרים ופודינג שנשאר.
מעל הכל עם שכבה אחרונה של קרקרים וכפור עם ציפוי שוקולד. מקררים לפחות שעתיים לפני ההגשה כדי לאפשר את הקרקרים כדי לרכך.