קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

קינוח שוקולד אקלר

קינוח שוקולד אקלר
אם יש לכם ציפוי שוקולד, חבילות בודדות קרקרים, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו קינוח שוקולד אקלר, קינוח שוקולד אקלר, ו שוקולד אקלר גרהם קינוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשורה התחתונה של מחבת 9x13 אינץ ' עם קרקרים גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה גדולה, לשלב תערובת פודינג וחלב; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים ציפוי מוקצף לתוך תערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
4
מורחים חצי תערובת על שכבת קרקר גרהם. למעלה עם עוד שכבה של קרקרים ופודינג שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5
מעל הכל עם שכבה אחרונה של קרקרים וכפור עם ציפוי שוקולד. מקררים לפחות שעתיים לפני ההגשה כדי לאפשר את הקרקרים כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות