קינוח שוקולד דובדבן בראוני
המתכון שוקולד דובדבן בראוני קינוח יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-3 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תערובת בראוני פרימיום העליון המקורי, מים, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קינוח שוקולד מוס בראוני, רול של עוגיות שוקולד בטעם תות עבור # FWCon, ו עוגיות שוקולד דובדבן.
הוראות
תנור חום ל 350ºF (325ºF למחבת כהה או nonstick). גריז תחתון רק של 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבת מרובע עם קיצור או ספריי בישול. להכין ולאפות בראוניז לפי ההוראות. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
בקערה בינונית מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד נוקשה. מערבבים בעדינות מרשמלו ודובדבנים.
מורחים באופן שווה על פני בראוניז.
טפטוף שוקולד מעל. מערבולת שוקולד באמצעות תערובת קצפת עם סכין אם תרצה.
מכסים ומקררים על 1 שעה או עד צונן. עבור מנות, לחתוך 3 שורות על ידי 4 שורות. מכסים ומקררים כל קינוח שנותר.