קינוח שוקולד קרמי
קינוח שוקולד קרמי לוקח על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש אבקת סוכר, חלב, קמח ותערובת פודינג שוקולד. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. קינוח ליים קריר וקרימי, קינוח בייגלה פטל קרמי וקריר, ו קינוח ריבס מגניב דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח 1/4 כוס סוכר במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים חמאה; דופק 10 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בפקאנים. לחץ היטב תערובת לתוך החלק התחתון של 13 x 9inch תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 325 במשך 20 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות. מגניב לגמרי.
כדי להכין מילוי, מניחים 1 כוס סוכר וגבינות שמנת בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד רכות. מקפלים במחצית ציפוי מוקצף.
מורחים תערובת גבינת שמנת על קרום מקורר. לכסות באופן רופף; לקרר 1 שעה.
מערבבים חלב ופודינג בקערה גדולה; מכים עם מיקסר במהירות בינונית במשך 2 דקות. מכסים ומקררים 1 שעה או עד פודינג מוגדר.
מורחים את תערובת פודינג על שכבת גבינת שמנת.
מורחים את מחצית ההפשרה הנותרים מוקצף ציפוי על שכבת פודינג. כיסוי וצינה במשך 30 דקות.
מפזרים קקאו, אם תרצה בכך.