קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח שכבות לימוני טרופי

קינוח שכבות לימוני טרופי
קינוח שכבות לימוני טרופי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 258 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו אננס, סוכר חום, אגוזי מלך ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך יוצא מן הכלל ציון כף של 17%. נסו קינוח מרובד, קינוח שכבות, ו קינוח תות מרובד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את הקמח, אגוזי המלך והסוכר החום; חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. לחץ לתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
למילוי מסננים אננס, שומרים מיץ לציפוי. הניחו אננס בצד. בקערה גדולה ממיסים ג ' לטין במים רותחים; מערבבים מים קרים. מקררים עד מעובה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מקפלים פנימה את הבננות, המרשמלו והאננס השמור. כף מעל קרום. מקררים עד ליציבות, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
לציפוי, שלבו מיץ אננס שמור ומספיק מים למדידת 1 כוס. בסיר קטן שלבו את תערובת הסוכר, הקמח ומיץ האננס לתערובת אחידה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהם מסמיכים ומבעבעים. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מסירים מהאש.
7
מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לביצים. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מעבירים לקערה קטנה; מצננים לחלוטין. מקפלים פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מורחים על שכבת ג ' לטין. מכניסים למקרר לצינון.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

הקינוח עובד ממש טוב עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "