קינוח שכבתי pb & J
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך ציפוי קצפת מגניב, עוגה פאונד, פודינג מיידי טעם וניל ג'לי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קינוח שכבתי, קינוח דלעת שכבתי, ו קינוח שכבתי טרופי (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים ג ' לי על פרוסות עוגה. סדר חצי פרוסות העוגה, ג 'לי הצדדים למעלה, על החלק התחתון של מחבת 13x9 אינץ'.
מערבבים חמאת בוטנים בקערה בינונית עם חוט להקציף עד שמנת. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עד מעורבב היטב.
להוסיף תערובות פודינג יבש. ביט 2 דקות. או עד שיתמזג היטב.
כפית חצי מתערובת הפודינג על פרוסות עוגה במחבת; למעלה עם שכבות של פרוסות העוגה הנותרות, ג ' לי הצדדים למעלה, ותערובת פודינג הנותרת.
מורחים ציפוי מוקצף על תערובת פודינג. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
חתוך ל-12 חתיכות. חנות שאריות קינוח במקרר.