קינמון-חביתיות אגוזי לוז
פנקייק אגוזי לוז קינמון יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, חלב חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קינמון-חביתיות אגוזי לוז, פנקייק קינמון תפוח מלא עם סירופ קינמון, ו חביתיות אגוזים-קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט אגוזי לוז בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ ' בתנור רגיל או הסעה 350 עד זהב מתחת לעורות, 7 עד 10 דקות.
יוצקים על מגבת פשתן נקייה. כאשר אגוזים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לשפשף במגבת כדי להסיר עורות רופפים. מערבבים אגוזי לוז במעבד מזון עד קצוץ דק, או קוצצים דק עם סכין; אתה צריך 1 1/4 כוסות. להזמין 1/4 כוס לפזר על פנקייק מבושל.
בקערה, מערבבים קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, סוכר, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה קטנה, לטאטא ביצים, חלב חמאה, וחמאה עד מעורבב. מערבבים תערובת ביצים לתוך תערובת קמח עד לחלח באופן שווה, ולאחר מכן בעדינות מערבבים ב הנותרים 1 אגוזי לוז כוס.
מניחים מחבת nonstick או מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני (350). כאשר חם, מעיל קל עם שמן ולהתאים את החום כדי לשמור על הטמפרטורה. הבלילה כפית ב 1/3-מנות כוס על מחבת ומבשלים עד פנקייק משחימים על הקרקעית הקצוות מתחילים להיראות יבש, על 2 דקות; לפנות עם מרית רחבה וצדדים אחרים חומים, 1 1/2 עד 2 דקות יותר. מחבת מעיל עם שמן יותר לפי הצורך לבשל פנקייק הנותרים.
מגישים פנקייק מבושל או להתחמם בשכבה אחת על גיליונות אפייה בתנור 200 עד 15 דקות.